Έφυγε από τη ζωή γνωστός δημοσιογράφος

0
143

φυγε από τη ζωή σε ηλικία 67 ετών ο γνωστός δημοσιογράφος Σπύρος Κανέλλος, ένας από τους πιο αγαπητούς και γνωστούς ανθρώπους στον χώρο βυθίζοντας στο πένθος τον δημοσιογραφικό κόσμο της Λάρισας και όχι μόνο, όπως αναφέρει το onlarissa.gr.

O Σπύρος Κανέλλος εργάστηκε από τις αρχές της μεταπολίτευσης, αρχικά στην πολιτική εφημερίδα «Φιλελεύθερος» που κυκλοφορούσε τότε στη Λάρισα και στη συνέχεια στις εφημερίδες «Αθλητικά Νέα» και «Νέος Αθλητικός Κόσμος».

Υπήρξε από τους πρωτεργάτες της ίδρυσης του ραδιοφωνικού σταθμού «Heat Fm» και αργότερα του τηλεοπτικού σταθμού TRT, στον οποίο διετέλεσε προϊστάμενος του αθλητικού τμήματος για δύο δεκαετίες περίπου.

Μάλιστα συνεργάστηκε με τον γνωστό δημοσιογράφο Κώστα Μπετχαβέ που επίσης έφυγε από τη ζωή πριν μερικά χρόνια. Παρέα ξεκίνησαν να λειτουργούν διαφημιστικό γραφείο μια συνεργασία που διήρκησε 20 χρόνια όπως ο ίδιος ο Κ. Μπετχαβές είχε τονίσει σε συνέντευξή του. Μια διαφημιστική εταιρεία με πρωτοποριακές για την εποχή διαφημίσεις και μακέτες σε εφημερίδες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ