Έκτακτο Μεσολόγγι: Ο κρεοπώλης τεμάχισε τον Μπάμπη;

0
1554

Ο ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο ο 50χρονος κρεοπώλης να τεμάχισε τη σορό του 31χρονου Μπάμπη Κούτσικου, που εξαφανίστηκε στις 4 Ιανουαρίου από το Μεσολόγγι, προκειμένου να εξαφανίσει τα ίχνη του.

«Στο προφίλ του κάθε κατηγορουμένου συνεκτιμούμε μία σειρά από γεγονότα, όπως για παράδειγμα με τι όπλα – όργανα βρίσκεται σε επαφή. Εδώ ο κατηγορούμενος έχει συγκεκριμένο επαγγελματικό προφίλ, άρα δεν αποκλείεται να έχει αλλοιωθεί και μεταθανάτια, ίσως και με τεμαχισμό. Να χρησιμοποίησε κάποια από τα αντικείμενα που φαίνεται να χρησιμοποιεί στην καθημερινότητά του» είπε ο κ. Λέων, μιλώντας στο Live News.

«Δεν θα το απέκλεια σαν ενδεχόμενο και είναι κάτι που πρέπει να διερευνηθεί» επισήμανε.

«Εάν κάποιος έχει θανατωθεί με οποιονδήποτε τρόπο, μεταφέρεται κάπου και στη συνέχεια τεμαχίζεται, εκεί δεν παράγεται μεγάλη ποσότητα αίματος. Έχουμε εκροή αίματος μόνο και μόνο λόγω βαρύτητας. Η ποσότητα αίματος που αναμένεται να βρεθεί είναι πολύ λιγότερη», κατέληξε ο κ. Λέων.

Οι αναζητήσεις για «κρυμμένο θησαυρό» που έκανε ο Μπάμπης μια μέρα πριν από την εξαφάνισή του
Σύμφωνα με πληροφορίες του Live News, μία ημέρα πριν από την ξαφνική εξαφάνισή του ο 31χρονος Μπάμπης αναζητούσε στο διαδίκτυο από το κινητό του «πως βρίσκουμε κρυμμένους θησαυρούς, τι σημάδια βλέπουμε», ενώ είχε μπει σε σάιτ όπου έβλεπε τα σημάδια που υπάρχουν σε πέτρες και κλαδιά.

Εκείνο που προκαλεί εντύπωση είναι πως σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει στα χέρια της η αστυνομία αναφέρουν πως ο 50χρονος είχε δώσει ραντεβού με τον 31χρονο, αλλά όχι για κυνήγι. Θα μπορούσε ο κρεοπώλης να είχε δελεάσει τον αγνοούμενο με ένα δήθεν κυνήγι θησαυρού ώστε να τον παρασύρει και να τον σκοτώσει;

«Τίποτα δεν αποκλείεται», είπε στο MEGA ο ιδιωτικός ερευνητής Γιώργος Τσούκαλης, ο οποίος στη συνέχεια έχτισε το προφίλ του 31χρονου αγνοούμενου.

«Ήταν ένα εξαιρετικό και φιλότιμο παιδί. Δεν είχε δανείσει μόνο στον 50χρονο, αλλά και αλλού. Ο Μπάμπης δεν ήταν ένα άτομο που πίστευε στην ύλη. Ήταν ένα αγνό παιδί, ήταν ιδιαίτερα αγαπητός», είπε για τον 31χρονο, ενώ άφησε αιχμές για τα κενά μνήμης του 50χρονου: «Ακούστηκε πως όταν πήγε στο σπίτι του η αστυνομία για να υποδείξει που είναι το τηλέφωνό του, υπέδειξε στο συγκεκριμένο παράθυρο. Και ρωτάω, έχει κενό μνήμης για 1 ώρα και 10 λεπτά και δεν θυμάται τι έκανε, αλλά θυμάται που είχε ξεχάσει το τηλέφωνό του;».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ