ΕΚΤΑΚΤΟ: Βγήκαν στο «φως» τα ονόματα αυτών που χρωστούσαν στον Μπάμπη Κούτσικο. Όλα γραμμένα στο τετράδιο

0
526

Το τετράδιο του Μπάμπη, στο οποίο αναγράφονται ονόματα και χρέη και το φονικό όπλο, απαντούν στις συνθήκες θανάτου του 31χρονου άνδρα, στο Μεσολόγγι.

Οι αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο ο κατηγορούμενος κρεοπώλης να είχε συνεργούς στη δολοφονία του άτυχου άνδρα και τις τελευταίες ώρες, ερευνούν συγκεκριμένα πρόσωπα, λαμβάνοντας καταθέσεις.

Τα ονόματα των ατόμων αυτών αναγράφονται σε σημειωματάριο που είχε στην κατοχή του το θύμα, εκ των οποίων το ένα φέρεται να είναι ο νόμιμος ιδιοκτήτης της μίας από τις δύο κυνηγετικές καραμπίνες, που είχε στην κατοχή του ο 50χρονος κρεοπώλης, που έχει προφυλακιστεί.

Στο μεταξύ, οι Αρχές συνεχίζουν τις έρευνες στη βαλτώδη έκταση του κάμπου του Ευηνοχωρίου, ψάχνοντας την εξαφανισμένη καραμπίνα του Μπάμπη, εκτιμώντας ότι πρόκειται για το φονικό όπλο, καθώς στις τσέπες του εντοπίστηκαν ίδια φυσίγγια, με αυτό που πυροβολήθηκε και έχασε τη ζωή του.

Ονόματα και χρέη στο τετράδιο του Μπάμπη
Όλα τα πρόσωπα, των οποίων τα στοιχεία αναγράφονται στο σημειωματάριο που παρέδωσε στην Αστυνομία η μητέρα του Μπάμπη, πηγαίνουν στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αιτωλίας, προκειμένου να δώσουν απαντήσεις σχετικά με τη σχέση που είχαν με το θύμα.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι, στο τετράδιο, δίπλα από τα ονόματα υπήρχαν ποσά, ορισμένα εκ των οποίων είχαν σβηστεί, κάτι που υποδηλώνει, ότι οι αριθμοί αφορούσαν χρέη από δανεισμό και επεστράφησαν.

Ίδια συνδιαλλαγή φαίνεται να υπήρχε και με τον 50χρονο κρεοπώλη, ενώ θέλοντας να εξακριβώσουν αν υπάρχουν και άλλοι εμπλεκόμενοι στη δολοφονία, οι αστυνομικοί εξετάζουν ξανά το βιντεοληπτικό υλικό που έχει συγκεντρωθεί από την περιοχή της εξαφάνισης, ώστε να ελεγχθούν όλα τα οχήματα.

Το φυσίγγιο για αγριογούρουνα, που προκάλεσε τον θάνατο του Μπάμπη Κούτσικου, έχει σταλεί στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών, για βαλλιστικό έλεγχο, μαζί με τις δύο κυνηγετικές καραμπίνες, που είχε στην κατοχή του ο 50χρονος κρεοπώλης. Η μία ήταν στο όνομα του, ενώ η άδεια για την δεύτερη ήταν στο όνομα ατόμου, που βρίσκεται στη λίστα του τετραδίου.

Οι αρχές θα εξετάσουν αν κάποιο από τα δύο όπλα συνδέονται με το φονικό φυσίγγι, ωστόσο εκτιμούν ότι ο δράστης ή οι δράστες χρησιμοποίησαν το όπλο του Μπάμπη, το οποίο δεν έχει βρεθεί ακόμη. Έτσι συνεχίζονται οι έρευνες στο σημείο εντοπισμό της σορού, όπου χθες, Τετάρτη, το πρωί, βρέθηκε στο Μεσολόγγι κλιμάκιο από ναρκαλιευτές του στρατού ξηράς.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ