Κωνσταντίνος Παντελίδης- «Όταν χάνεις στα 14 τον αδελφό σου, η γραμμή μεταξύ παιδιού και εφηβείας χάνεται»

0
101

Ο Κωνσταντίνος Παντελίδης μίλησε στην κάμερα της Super Κατερίνα για τη δημιουργική φάση που διανύει, τη βαριά κληρονομιά του ονόματός του, αλλά και το δυσαναπλήρωτο κενό που άφησε πίσω του ο αδελφός του, Παντελής.

Με αφορμή την κυκλοφορία του τραγουδιού «Δώσ’ μου λίγο οξυγόνο», σε στίχους και μουσική του Παντελή Παντελίδη, ο Κωνσταντίνος Παντελίδης δήλωσε: «Η πρώτη λέξη που μου έρχεται είναι η συγκίνηση και η δεύτερη η περηφάνια. Έπρεπε να μεγαλώσω, κυριολεκτικά και μεταφορικά, για να πάρω την εμπειρία που χρειάζεται ώστε να ερμηνεύσω κομμάτια του Παντελή».

Καθώς φέτος συμπληρώνονται δέκα χρόνια από την τραγική απώλεια του αγαπημένου τραγουδιστή, ο νεαρός τραγουδιστής παραδέχεται πως για την οικογένεια ο χρόνος μοιάζει να έχει σταματήσει. «Τον πρώτο καιρό δεν αντέχαμε να ακούμε τα τραγούδια του. Τώρα, όσο περνάει ο καιρός, τον ζητάς παραπάνω. Θέλεις να τον βλέπεις σε βίντεο και φωτογραφίες. Όταν χάνεις στα 14 τον αδελφό σου, η γραμμή μεταξύ παιδιού και εφηβείας χάνεται. Σίγουρα μεγαλώνεις απότομα».

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στη στήριξη που λαμβάνει από τους δικούς του ανθρώπους, χαρακτηρίζοντας την οικογένειά του μια «γροθιά». «Η μητέρα μου, ο αδελφός μου, η νύφη μου… με στηρίζουν και με συμβουλεύουν γιατί με αγαπάνε πιο πολύ από τον καθένα», ανέφερε, ενώ θυμήθηκε με συγκίνηση τη δύσκολη νύχτα που έπρεπε να ανέβει στη σκηνή ενώ είχε φύγει από τη ζωή ο πατέρας του.

Τέλος, ξεκαθάρισε πως δεν βλέπει τον εαυτό του ως «συνέχεια» του Παντελή, παρά το γεγονός ότι ο αδελφός του παραμένει το είδωλό του.

NassosBlog – Celebrity News | Exclusives | Business Stories.