Μετά από 6 χρόνια γάμου και 2 παιδιά: Ζευγάρι πήγε στην Εφορία και ξαφνικά έμαθαν ότι είναι.. ξαδέρφια

0
627

25χρονος από την Αγγλία ανακάλυψε πως η γυναίκα του είναι η ξαδέρφη του

Σε μια συγκλονιστική αποκάλυψη που προκάλεσε σοκ στην προσωπική του ζωή, ένας άνδρας ανακάλυψε πρόσφατα ότι παντρεύτηκε κατά λάθος την ξαδέλφη του. Αυτή την απροσδόκητη τροπή στη συζυγική του ζωή μοιράστηκε στη διαδικτυακή πλατφόρμα Quora, όπου ο άνδρας ζήτησε συμβουλές, ενώ επέλεξε να παραμείνει ανώνυμος.

Ο άνδρας, ο οποίος είναι παντρεμένος εδώ και έξι χρόνια, εξέφρασε την αναστάτωσή του όταν έμαθε για τη σχέση του με τη σύζυγό του. «Τι πρέπει να κάνω; Μόλις έμαθα ότι είμαι παντρεμένος με την ξαδέλφη μου» έγραψε, ζητώντας καθοδήγηση από την κοινότητα του Quora.

Οι απαντήσεις στο ερώτημά του διέφεραν σε μεγάλο βαθμό. Ορισμένοι χρήστες τον ενθάρρυναν να «ακολουθήσει την καρδιά του», υπονοώντας ότι ο συναισθηματικός δεσμός μεταξύ εκείνου και της συζύγου του μπορεί να υπερτερεί της βιολογικής σύνδεσης τους. Κάποιοι άλλοι αστειεύτηκαν με αυτη την αποκάλυψη.

Ένας χρήστης, εμβαθύνοντας στις ιδιαιτερότητες των σχέσεων ξαδέρφων, αμφισβήτησε τον βαθμό της συγγένειάς τους. Επισήμανε ότι ενώ τα πρώτα ξαδέλφια μπορεί να αντιμετωπίζουν σημαντικές προκλήσεις, ιδίως όσον αφορά τους απογόνους, οι γάμοι μεταξύ πιο μακρινών ξαδέλφων (όπως τα δεύτερα ή τρίτα ξαδέλφια) ενέχουν γενικά λιγότερες ανησυχίες.

Ένας άλλος χρήστης υιοθέτησε μια πιο αδιάφορη στάση, αμφισβητώντας το μέγεθος του ζητήματος. Πρότεινε ότι εφόσον η σχέση είναι συναινετική και δεν βλάπτει κανέναν, οι κοινωνικοί κανόνες δεν θα πρέπει να υπαγορεύουν τη νομιμότητα του δεσμού τους.

enimerotiko.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ