Μπισκότα φιστικοβούτυρου με κομματάκια σοκολάτας

0
411

Αν σας αρέσει το φιστικοβούτυρο, τότε σίγουρα θα σας αρέσουν κι αυτά τα μπισκότα του mamafagito.gr

Είναι πανεύκολα, αφράτα, με αυτή την ευχάριστη, πλούσια γεύση του τραγανού φιστικοβούτυρου ΜΠΑΡΔΑΣ που ταιριάζει απόλυτα με τα κομματάκια σοκολάτας.

Χρειάζονται μόλις λίγα λεπτά ψήσιμο και η ζύμη τους μπορεί να ετοιμαστεί από την προηγούμενη μέρα, να φυλαχτεί στο ψυγείο και να κοπεί την επόμενη.

Υλικά

100 γρ. βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου
1/2 κούπας φιστικοβούτυρο τραγανό ΜΠΑΡΔΑΣ
1 βανίλια σκόνη
150 γρ. αλεύρι γ.ο.χ
30 γρ. άχνη ζάχαρη
1/2 κ.γλ. αλάτι
3/4 κούπας σταγόνες σοκολάτας

Εκτέλεση

Ρίχνουμε σ’ ένα βαθύ μπολ όλα τα στερεά. Δηλαδή αλεύρι, άχνη και αλάτι και τ’ ανακατεύουμε ελαφρά.
Στον κάδο του μίξερ χτυπάμε το βούτυρο μαζί με το φιστικοβούτυρο και τη βανίλια.
Τα χτυπάμε μέχρι να πάρουμε ένα απαλό, κρεμώδες μείγμα.
Στη συνέχεια και με το μίξερ ανοιχτό, προσθέτουμε σιγά σιγά το αλεύρι. Ανακατεύουμε μέχρι να δέσει η ζύμη.
Στη συνέχεια προσθέτουμε τα κομματάκια σοκολάτας και συνεχίζουμε το ανακάτεμα για λιγότερο από 1 λεπτό.
Αφαιρούμε τη ζύμη από τον κάδο του μίξερ, την πλάθουμε σε ρολό και την τυλίγουμε σε αντικολλητικό χαρτί.
Τοποθετούμε τη ζύμη στο ψυγείο για μία ώρα περίπου.
Στη συνέχεια ξετυλίγουμε τη ζύμη και κόβουμε σε μπισκότα 2 περίπου εκατοστά με κοφτερό αλλά δίχως δόντια μαχαίρι.
Τοποθετούμε τα μπισκότα στο ρηχό ταψί του φούρνου στο οποίο έχουμε στρώσει αντικολλητικό χαρτί ψησίματος και τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 για 15 λεπτά περίπου.
Το mamafagito.gr και η επιχείρηση ΜΠΑΡΔΑΣ σας εύχονται καλή επιτυχία!

bardas tragano karta bardas

Γράψτε απάντηση στο Ανώνυμος Ακύρωση απάντησης

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ