Ποιος είπε ότι το φιστικοβούτυρο χρησιμοποιείται μόνο σε γλυκιές παρασκευές;
Ήρθε η ώρα να το τολμήσετε! Ας ετοιμάσουμε μαζί αυτή την ιδιαίτερη σως που συνοδεύει ευχάριστα τα μπιφτεκάκια ή τις κοτομπουκιές του mamafagito.gr.
Υλικά
300 γρ. Φιστικοβούτυρο ΜΠΑΡΔΑΣ
1 σκελίδα σκόρδο
3 κ.σ. πάπρικα
χυμό από 1 λεμόνι
1 κ.γ. μέλι
1/4 κ.γ. μπούκοβο
150 ml νερό
Εκτέλεση
Σε κατσαρολάκι βάζουμε το Φιστικοβούτυρο ΜΠΑΡΔΑΣ, το σκόρδο, την πάπρικα, το χυμό λεμονιού, το μέλι, το μπούκοβο και το νερό. Τα ζεσταίνουμε σε μέτρια φωτιά για 3-4 λεπτά χωρίς να βράσουν. Ανακατεύουμε να ομογενοποιηθούν και αποσύρουμε από τη φωτιά. Σερβίρουμε σε μπολ.
Η επιχείρηση ΜΠΑΡΔΑΣ και το mamafagito.gr σας εύχονται καλή επιτυχία.