Ταλιατέλες με σάλτσα ροκφόρ

0
70

ΥΛΙΚΑ

400 γραμ. ταλιατέλες Spiroulina Platensis
4 κ.σ. ελαιόλαδο
250 γραμ. ροκφόρ κομμένο σε κύβους
250 γραμ. ανθότυρο θρυμματισμένο
100 γραμ. γάλα εβαπορέ
Αλάτι
φρεσκοτριμμένο πιπέρι

20231025_111459

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε βαθύ τηγάνι.

Προσθέτουμε το γάλα, το ροκφόρ και το ανθότυρο.

Δοκιμάζουμε αν χρειάζεται αλάτι και τρίβουμε μπόλικο πιπέρι.

Ανακατεύουμε να λιώσουν τα τυριά και πάντα σε χαμηλή φωτιά, αφήνουμε να πάρει βράση.

Στο μεταξύ, βράζουμε τις ταλιατέλες Spiroulina Platensis σε αλατισμένο νερό σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.

Βγάζουμε τα ζυμαρικά με την τσιμπίδα και τα ρίχνουμε στη σάλτσα ροκφόρ.

Ανακατεύουμε γρήγορα και σερβίρουμε τη μακαρονάδα με την πλούσια κρεμώδη σάλτσα αμέσως.

Τις ταλιατέλες θα βρείτε στο σάιτ της Spiroulina Platensis www.spiroulina.gr

Δίκτυο Ελληνικής Σπιρουλίνας ΕΕ

Λέλας Καραγιάννη 27, Αθήνα, 11252

τηλέφωνα: 2108646515, 2108679524

email: info@spiroulina.gr

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ