Τελικά, δεν ήταν δανεικά: Ανατροπή στο θρίλερ εξαφάνισης του Μπάμπη από το Μεσολόγγι

0
1593

Ο 31χρονος Μπάμπης από το Μεσολόγγι, συνεχίζει να αγνοείται, από τις 4 Ιανουαρίου, με τα στοιχεία που έχουν οι Αστυνομικές Αρχές, αλλά και τους ισχυρισμούς του 50χρονου κρεοπώλη, να οδηγούν στο σενάριο να δάνειζε χρήματα και να ζητάει τόκο.

Όπως αναφέρεται στη στήλη «Απόρρητη Γραμμή» στην εφημερίδα «Πελοπόννησος», οι διωκτικές Αρχές είναι απόλυτα πεπεισμένες ότι το πιθανό κίνητρο της δολοφονίας του Μπάμπη δεν εξαντλείται μόνο στην εκδοχή ότι ο κρεοπώλης χρωστούσε και δεν είχε επιστρέψει 17.000 ευρώ στον 31χρονο, καθώς, πέρα της φιλικής σχέσης τους, είναι τεκμηριωμένο ότι οι συναλλαγές τους είχαν και τοκογλυφική διάσταση και αυτό είναι κάτι που θα διερευνηθεί τη Δευτέρα, από τον ανακριτή, όπου θα οδηγηθεί ο 50χρονος.

Ο 31χρονος Μπάμπης έχει δανείσει ξανά στον 50χρονο κρεοπώλη;

Το βέβαιο είναι ότι ο κρεοπώλης θα κληθεί να ομολογήσει όλο το εύρος των συναλλαγών του με τον άτυχο Μπάμπη, καθώς, επίσης, να απαντήσει αν δανείστηκε μόνο μία φορά χρήματα από τον 31χρονο ή προηγήθηκαν κι άλλες δύο φορές, ύψους 5.000 ευρώ το καθένα, σύμφωνα με πληροφορίες των Αρχών.

Μάλιστα, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, από τις πρώτες στιγμές έγινε αντιληπτό ότι κάτι βαθύτερο «έδενε» τον 50χρονο και τον 31χρονο και αυτό προέκυψε από τον ισχυρισμό του κρεοπώλη ότι «από τις 17.000 ευρώ επέστρεψα στον Μπάμπη 6.000 ευρώ, δίνοντας και 500 ευρώ τόκο».

Εξετάζεται η συνεργασία του 50χρονου κρεοπώλη με τον 31χρονο Μπάμπη
Λαμβάνοντας υπόψη τη δικογραφία, οι Αρχές εξετάζουν πλέον και το ενδεχόμενο οι δύο άνδρες να είχαν αναπτύξει και κάποια άλλη συνεργασία, εκτός από τη δανειοδότηση, που ξεπερνάει τα όρια του νόμου.

Ερωτηματικά προκαλεί το πως διακινήθηκε ένα ποσό 17.000 ευρώ σε μετρητά, καθώς δεν έχει φανεί από τους τραπεζικούς λογαριασμούς , ούτε του 31χρονου Μπάμπη, ούτε του 50χρονου κρεοπώλη.

Εξάλλου, η εκπομπή “Φως στο Τούνελ”, έφερε στο φως αποκαλύψεις.

Σε βίντεο που έχει καταγραφεί από κάμερες ασφαλείας σε μίνι μάρκετ, φαίνεται ξεκάθαρα ο 50χρονος κρεοπώλης να μπαίνει στο κατάστημα, λίγη ώρα μετά αφότου έχουν χαθεί τα ίχνη του Μπάμπη, περίπου 10 παρά και να αγοράζει ένα ρολό χαρτί κουζίνας. Ο κρεοπώλης είναι φανερά ανήσυχος, βιαστικός και κοιτούσε προς το αυτοκίνητό του, ενώ στην προσπάθειά του να φύγει γρήγορα πέταξε τα χρήματα στον πάγκο.

«Είμαστε από το ίδιο χωριό. Τον ήξερα. Καλό παιδί ακουγόταν ότι ήταν. Αν έκανε κάτι τέτοιο και τον σκότωσε, όπως λένε, ας πληρώσει με τον χειρότερο τρόπο. Και ο αδελφός μου να ήταν, αυτό θα έλεγα. Να τον πάρουνε μακριά και να μην ξαναδεί την Αιτωλοακαρνανία», υπογράμμισε η μητέρα του πωλητή.

Όπως επεσήμανε ο Σταύρος Μπαλάσκας «δεν ομολογεί καθώς είναι «σκληρό καρύδι» και νομίζει ότι όταν δεν υπάρχει πτώμα δεν υπάρχει έγκλημα. Αυτό δεν ισχύει γιατί όλα τα στοιχεία καταδεικνύουν την ενοχή του. Η ΕΛ.ΑΣ. ψάχνει και συνενόχους. Συνενοχή μπορεί να είναι το ότι μπορεί να τον έχει βοηθήσει κάνει το έγκλημα ή να γνωρίζει και να έχει αποκρύψει ότι ο 50χρονος έχει κάνει το έγκλημα. Αυτό ερευνάται μέσα από καταθέσεις. Σε καταθέσεις φίλων του, έχουν εντοπιστεί αντιφάσεις» και πρόσθεσε «δεν γνωρίζει κανείς αν θα βρεθεί το σώμα του Μπάμπη, ο οποίος είναι καταφανώς νεκρός. Το σημείο εκεί είναι χάος, είναι βαλτότοπος που φτάνει μέχρι το Αιτωλικό. Ο 50χρονος ήξερε τα κατατόπια για να μην βρεθεί κάτι εύκολα».

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει στη διάθεσή της η Αστυνομία, ο 31χρονος Μπάμπης και ο 50χρονος κρεοπώλης φαίνεται να μην είχαν ραντεβού για κυνήγι και από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου προκύπτει ότι οι τελευταίες συζητήσεις αφορούσαν το κυνήγι θησαυρού.

Στο μεταξύ, πρόκειται να απολογηθεί ο 50χρονος κρεοπώλης και όλοι αγωνιούν για το αν θα αποκαλύψει που έχει κρύψει το πτώμα του 31χρονου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ