ΥΛΙΚΑ
80 γρ. βούτυρο, σε θερμοκρασία δωματίου
80 γρ. ζάχαρη
40 γρ. γάλα
1 πρέζα αλάτι
1 αυγό
1 βανιλίνη
220 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.
1 κ.γ. μπέικιν πάουντερ
120 γρ. κουβερτούρα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Λιώνουμε το βούτυρο σε ένα μπρίκι. Το μεταφέρουμε σε ένα γυάλινο σκεύος. Προσθέτουμε τη ζάχαρη και ανακατεύουμε με το σύρμα χειρός, μέχρι να αφρατέψουν καλά.
Έπειτα, προσθέτουμε το αυγό και συνεχίζουμε το ανακάτεμα μέχρι να γίνει ένα ομοιογενές μείγμα.
Εν τω μεταξύ, ψιλοκόβουμε την κουβερτούρα.
Αμέσως μετά προσθέτουμε το αλεύρι, το μπέικιν και την κουβερτούρα και συνεχίζουμε το ανακάτεμα για ακόμα 1 λεπτό, μέχρι να γίνει ένα ζυμαράκι.
Τέλος, χρησιμοποιώντας ένα κουτάλι παίρνουμε μια ποσότητα ζύμης και κάνουμε μπισκότα στο μέγεθος που επιθυμούμε. Ψήνουμε για περίπου 10 λεπτά, σε προθερμασμένο φούρνο, στους 180 βαθμούς, στον αέρα.