Υλικά:
2 αυγά
80 γρ. ελαιόλαδο
200 γρ. γιαούρτι
100 γρ. νερό
100 γρ. αλεσμένη βρώμη
100 γρ. αλεύρι ολικής άλεσης
20 γρ. μπέικιν πάουντερ
1 πρέζα αλάτι
1 πρέζα πιπέρι
1/4 κουταλάκι του γλυκού μοσχοκάρυδο
180 γρ. φέτα
Για το πασπάλισμα θα χρειαστούμε:
50 γρ. φέτα
σουσάμι
λίγες σταγόνες ελαιόλαδο
Εκτέλεση:
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τα αυγά με το ελαιόλαδο. Ρίχνουμε το γιαούρτι και το νερό και συνεχίζουμε το ανακάτεμα. Προσθέτουμε τη βρώμη, το αλεύρι, το μπέικιν, το μοσχοκάρυδο, το αλάτι, το πιπέρι και ανακατεύουμε καλά. Τρίβουμε και τα 180 γρ. φέτα στο μίγμα.
Σε ένα ταψάκι στρώνουμε λαδόκολλα. Ρίχνουμε μέσα το μίγμα. Τρίβουμε από πάνω τα 50 γρ. φέτα και πασπαλίζουμε με σουσάμι και ελαιόλαδο.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στον αέρα στους 170 βαθμούς για περίπου 45 λεπτά.