Η πιο απλή συνταγή για βουτυρένια και τραγανά μπισκοτάκια από το mamafagito.gr
Υλικά
1/2 φλιτζάνι σπιτικό φιστικοβούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου
1/2 φλιτζάνι βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου
1/2 φλιτζάνι χυμό πορτοκαλιού
1/2 φλιτζάνι ζάχαρη άχνη κοσκινισμένη
2 φλιτζάνια αλεύρι για όλες τις χρήσεις
3/4 κούπας σταγόνες σοκολάτας
Εκτέλεση
Σε μεγάλο μπολ χτυπάμε το βούτυρο, το σπιτικό φιστικοβούτυρο και τη ζάχαρη ώσπου να αφρατέψουν καλά.
Προσθέτουμε τις σταγόνες σοκολάτας, το χυμό και το αλεύρι σταδιακά ώσπου να ενωθούν τα υλικά. Κάνουμε τη ζύμη ρολό. Τυλίγουμε σε μεμβράνη και αφήνουμε στο ψυγείο να παγώσει.
Αφού σταθεί καλά το ζυμάρι κόβουμε σε μπισκότα 1 εκατοστού και στρώνουμε σε ταψί στο οποίο έχουμε τοποθετήσει λαδόκολλα. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο για 20 λεπτά στους 180 βαθμούς ώσπου να πάρουν χρυσαφένιο χρώμα.
Το mamafagito.gr σας εύχεται καλή επιτυχία!