Η πιο απλή συνταγή για τραγανά μπισκοτάκια

Η πιο απλή συνταγή για βουτυρένια και τραγανά μπισκοτάκια από το mamafagito.gr

Υλικά
1/2 φλιτζάνι φιστικοβούτυρο ΜΠΑΡΔΑΣ σε θερμοκρασία δωματίου

1/2 φλιτζάνι βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου

1/2 φλιτζάνι χυμό πορτοκαλιού

½ φλιτζάνι ζάχαρη άχνη κοσκινισμένη

2 φλιτζάνια αλεύρι για όλες τις χρήσεις

3/4 κούπας σταγόνες σοκολάτας

bardas klasiko

Εκτέλεση
Σε μεγάλο μπολ χτυπάμε το βούτυρο, το φιστικοβούτυρο ΜΠΑΡΔΑΣ  και τη ζάχαρη ώσπου να αφρατέψουν καλά.
Προσθέτουμε τις σταγόνες σοκολάτας, το χυμό και το αλεύρι σταδιακά ώσπου να ενωθούν τα υλικά. Κάνουμε τη ζύμη ρολό. Τυλίγουμε σε μεμβράνη και αφήνουμε στο ψυγείο να παγώσει.
Αφού σταθεί καλά το ζυμάρι κόβουμε σε μπισκότα 1 εκατοστού και στρώνουμε σε ταψί στο οποίο έχουμε τοποθετήσει λαδόκολλα. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο για 20 λεπτά στους 180 βαθμούς ώσπου να πάρουν χρυσαφένιο χρώμα.

Το mamafagito.gr και η επιχείρηση ΜΠΑΡΔΑΣ σας εύχονται καλή επιτυχία!

karta bardas

Σχετικά άρθρα

Σχόλια

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Social

2,606ΥποστηρικτέςΚάντε Like
144ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
373ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Πρόσφατα