Ένας εκπληκτικός συνδυασμός που προτείνει το mamafagito.gr για να ξεφύγετε από τα συνηθισμένα.
Το ρύζι με τα υπέροχα κάσιους και τους ζουμερούς χουρμάδες της ΒΙΟΚΑΡΠ είναι ένα πλήρες γεύμα που σας εφοδιάζει με όλα τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεστε για να συνεχίσετε τη μέρα σας.
Υλικά
1 φλιτζάνι κάσιους αλατισμένα ΒΙΟΚΑΡΠ
100 γρ χουρμάδες ΒΙΟΚΑΡΠ
3 κουταλιές ελαιόλαδο
1 φρέσκο κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο
2 κουταλιές μαϊντανό ψιλοκομμένο
1 φλιτζάνι ρύζι basmati
λίγο σαφράν
500 γρ ζωμό κοτόπουλου ελαφρώς αλατισμένο
Εκτέλεση
Ζεσταίνουμε ένα μεγάλο αντικολλητικό τηγάνι σε μέτρια φωτιά, ρίχνουμε τα κάσιους και ψήνουμε για 1-2 λεπτά ανακατεύοντας. Τα βγάζουμε σε ένα πιάτο. Ρίχνουμε στο τηγάνι το λάδι, προσθέτουμε το ρύζι και το κρεμμυδάκι και ανακατεύουμε. Προσθέτουμε το σαφράν, και το ζωμό. Σκεπάζουμε το τηγάνι και μαγειρεύουμε για 10 λεπτά περίπου. Αν χρειαστεί προσθέτουμε λίγο νερό. Προσθέτουμε το μαϊντανό, τα κάσιους και τους χουρμάδες σε κομματάκια, ανακατεύουμε και σερβίρουμε.
Το mamafagito.gr και η ΒΙΟΚΑΡΠ σας εύχονται καλή επιτυχία.
Τα αποξηραμένα φρούτα ΒΙΟΚΑΡΠ βρίσκονται σε ειδική συσκευασία που ξανακλείνει αεροστεγώς. Έτσι τα φρούτα μας κρατούν αναλλοίωτο το άρωμα και τη γεύση τους.