Alcon: Φακοί Επαφής και αντιμετώπιση ξηροφθαλμίας

0
190

Η ξηροφθαλμία είναι μια κατάσταση κατά την οποία ένα άτομο δεν έχει αρκετά ποιοτικά δάκρυα για να λιπάνει και να φροντίσει τα μάτια. Τα δάκρυα είναι απαραίτητα για τη διατήρηση της υγείας της πρόσθιας επιφάνειας του οφθαλμού και για την καθαρή όραση. Η ξηροφθαλμία είναι ένα κοινό και συχνά χρόνιο πρόβλημα, ιδιαίτερα σε άτομα που χρησιμοποιούν φακούς επαφής.

Μάλιστα είναι συνήθως κατάσταση που επιδεινώνεται ιδίως αν οι φακοί επαφής είναι ακατάλληλοι. Όμως, στις περισσότερες περιπτώσεις, η ξηροφθαλμία μπορεί να προληφθεί με επιτυχία, όταν εφαρμοστούν φακοί επαφής κατάλληλου τύπου σε συνδυασμό με ποιοτικές οφθαλμικές σταγόνες.

Για το λόγο αυτό δημιουργήθηκαν οι ημερήσιοι φακοί επαφής DAILIES TOTAL® 1 και οι οφθαλμικές σταγόνες SYSTANE.

Ας γνωρίσουμε αυτά τα δύο προϊόντα της εταιρείας Alcon, τα οποία είναι καλό να χρησιμοποιούνται συνδυαστικά από τους χρήστες φακών επαφής για να επιτυγχάνονται τα μέγιστα αποτελέσματα πρόληψης αλλά και ανακούφισης των συμπτωμάτων της ξηροφθαλμίας.

DAILIES TOTAL® 1

fakoi xamogelo Ημερήσιοι φακοί μυωπίας-υπερμετρωπίας (30 φακοί)

Οι DAILIES TOTAL® 1 με μεταβλητή περιεκτικότητα σε νερό είναι οι πρώτοι και οι μοναδικοί φακοί επαφής με μεταβλητή περιεκτικότητα σε νερό στον πυρήνα και στην επιφάνεια του φακού. Χαρακτηρίζονται από μια σταδιακή αύξηση της περιεκτικότητας σε νερό από 33% (στον «πυρήνα» του φακού) σε άνω του 80%†(στις εξωτερικές επιφάνειες του φακού) . Είναι οι ημερήσιοι φακοί επαφής με την υψηλότερη μεταβιβαστικότητα σε οξυγόνο ( 6 φορές > κορυφαίους ημερήσιους φακούς επαφής ). Προσφέρουν υψηλότερη διαπερατότητα σε οξυγόνο ανάμεσα σε όλους τους διαθέσιμους φακούς επαφής και σε όλες τις διοπτρίες. Εξαιρετική λίπανση που υπερέχει σε σχέση με τους ανταγωνιστικούς φακούς επαφής και διατηρείται στο 100% ακόμα και μετά από μία ημέρα χρήσης. Μεγαλύτερη λίπανση σημαίνει μείωση της τριβής μεταξύ του φακού επαφής και των ευαίσθητων ιστών του ματιού. Εξαιρετική άνεση από την αρχή έως το τέλος της ημέρας , μέσω της εξαιρετικά λείας επιφάνειας φακού.

9 στους 10 χρήστες αισθάνονται σα να μη φοράνε φακούς επαφής με τους DAILIES TOTAL® 1  .

Είναι ιδανικοί για όλους όσους θέλουν πιο υγιή και εύκολο τρόπο διαχείρισης των φακών, καθώς:

· Ένα καινούριο ζευγάρι φακών επαφής κάθε μέρα είναι ο πιο υγιεινός, αλλά και ο πιο υγιής τρόπος χρήσης των φακών επαφής.

· Δεν χρειάζονται καθαρισμό και αποθήκευση, άρα δεν χρειάζεται υγρό καθαρισμού ή θήκη όπου πάτε.

· Το γεγονός ότι δεν χρειάζονται καθαρισμό, επειδή είναι ημερήσιοι, τους καθιστά ιδιαίτερα κατάλληλους για όσους έχουν πολυάσχολο ή πολύ δραστήριο τρόπο ζωής.

· Οι ημερήσιοι φακοί επαφής είναι επομένως μια εξαιρετική λύση για άτομα με αλλεργίες ή ευαίσθητα μάτια.

· Συνιστούμε επίσης αυτόν τον τύπο φακών, εάν σχεδιάζετε διακοπές στη θάλασσα. Θα σας βοηθήσουν να εξαλείψετε τον κίνδυνο μιας μόλυνσης ή ερεθισμού.

· Είναι επίσης κατάλληλοι στον αθλητισμό ή σε εκδηλώσεις που δεν επιτρέπουν την χρήση γυαλιών. Μπορείτε να τους φορέσετε το πρωί, να τους βγάλετε και να τους πετάξετε το βράδυ.

· Είναι ιδανικοί εάν σας αρέσουν τα ταξίδια ή η έντονη κοινωνική ζωή, γιατί δεν χρειάζεται να τους καθαρίζετε και να τους βάζετε στην θήκη τους το βράδυ

· Μπορείτε να έχετε μαζί σας πάντα εφεδρικούς, ώστε να μην φοβάστε ότι ο φακός σας θα σχιστεί, θα χαθεί ή μπορεί να λερωθεί.

Οι Φακοί Επαφής ημερήσιας αντικατάστασης αποτελούν την ιδανικότερη επιλογή ώστε να αποφεύγονται πιθανοί μολυσματικοί παράγοντες καθώς εξασφαλίζεται ένας καθαρός, φρέσκος και αποστειρωμένος φακός επαφής.

Για άνεση που διαρκεί από την αρχή της ημέρας μέχρι και το τέλος επιλέξτε τους ημερήσιους φακούς επαφής DAILIES TOTAL® 1. Δοκιμάστε τους σήμερα κιόλας σε ένα από τα συνεργαζόμενα οπτικά καταστήματα εδώ.

dt1b

DAILIES TOTAL® 1 «Χάρισε Αγάπη και Χαμόγελο»
• H εταιρεία Gerolymatos International, στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής της Ευθύνης ενισχύει το έργο και τη δράση του Οργανισμού το «Χαμόγελο του Παιδιού» με ένα Δώρο Αγάπης. Με την πώληση κάθε συσκευασίας DAILIES TOTAL® 1 συμβάλλει ώστε 2€ να διατίθενται στον οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού»
• Οι καταναλωτές έχουν την δυνατότητα να υποστηρίξουν έμπρακτα την ενέργεια «Χάρισε Αγάπη και Χαμόγελο», αναζητώντας τους ημερήσιους φακούς επαφής DAILIES TOTAL® 1, συσκευασία των 30, στα συνεργαζόμενα οπτικά καταστήματα.
• Έτσι, με κάθε αγορά δίνεται δώρο ένα καλοκαιρινό βραχιολάκι που έχει κατασκευαστεί στο εργαστήριο του οργανισμού « Χαμόγελο του Παιδιού»
• Ας βοηθήσουμε όλοι μαζί «Το Χαμόγελο του Παιδιού» να συνεχίσει το απαραίτητο έργο του για κάθε παιδί και οικογένεια που βρίσκεται σε ανάγκη!

SYSTANE ULTRA-10ML DROPS

systane ultra kouti Oφθαλμικές Λιπαντικές σταγόνες σε συσκευασία 10ml για την αντιμετώπιση της ξηροφθαλμίας

. Ανακουφίζει από τα συμπτώματα του ερεθισμού
. Βοηθάει στην ενυδάτωση και αναζωογόνηση των ματιών
. Άμεση άνεση και παρατεταμένη προστασία.
. Χρησιμοποιείται ενώ φοράτε φακούς επαφής
. Προσφέρει στους ασθενείς ποιοτική όραση για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα

SYSTANE COMPLETE 10ML-GRC

sysyane complete kouti Οφθαλμικές Λιπαντικές σταγόνες σε συσκευασία 10ml . Σύνθεση “όλα-σε-ένα” για την Βέλτιστη Ανακούφιση της ξηροφθαλμίας

. Ενυδατώνει και προστατεύει όλους τους τύπους των ερεθισμένων, ξηρών οφθαλμών
. Προστασία που διαρκεί για τη σχετιζόμενη με λιπιδική και υδατική ανεπάρκεια
ξηροφθαλμία
. Διατηρεί την υγρασία 3x περισσότερο από τις συνηθισμένες σταγόνες
. Η προηγμένη τεχνολογία και τα νανο – σταγονίδια μιμούνται όλες τις στιβάδες της
φυσικής δακρυϊκής στιβάδας
. Ιδανικό για :
-όλους τους τύπους ξηροφθαλμίας
-ασθενείς με MGD (Χρόνιες βλεφαρίτιδες)

 

To mamafagito.gr επιλέγει DAILIES TOTAL® 1 και SYSTANE

Αναζητήστε τα κι εσείς σε επιλεγμένα φαρμακεία και καταστήματα οπτικών εδώ.

dailies systane

 

 

 

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ