Υλικά
300 γρ κιμά
1 αυγό
1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
1 κουταλάκι του γλυκού πάπρικα
1 κουταλάκι του γλυκού μαύρο πιπέρι
1 κουταλάκι του γλυκού κύμινο
1 μέτριο κρεμμύδι
3 κουταλιές φρυγανιά τριμμένη
1 κουταλιά της σούπας αλεύρι
Για τη σάλτσα:
1,5 φλιτζάνι γιαούρτι
1 αυγό
1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
2 σκελίδες σκόρδο λιωμένο
1 κουταλιά της σούπας αλεύρι
Εκτέλεση
Ξεκινάμε παίρνοντας ένα μπολ και ρίχνουμε όλα τα υλικά για τα μπιφτέκια και ζυμώνουμε καλά. Αφού τα έχουμε ζυμώσει, τα πλάθουμε σε μπιφτέκια. Στην συνέχεια φτιάχνουμε την σάλτσα γιαουρτιού. Παίρνουμε ένα άλλο μπολ και ρίχνουμε το γιαούρτι, το αυγό, το αλάτι, τις λιωμένες σκελίδες σκόρδου και μία κουταλιά αλεύρι. Ανακατεύουμε πολύ καλά. Τοποθετούμε σε ταψάκι τα μπιφτέκια και ρίχνουμε από πάνω τη σάλτσα γιαουρτιού και καλύπτουμε τελείως τα μπιφτέκια. Ψήνουμε στους 180 βαθμούς Κελσίου για περίπου 30 λεπτά μέχρι να ροδίσει.