Λέμε “αντίο” στη ρινική συμφόρηση με Sinomarin

0
269

Η ρινική συμφόρηση είναι ένα ενοχλητικό σύμπτωμα που μας ταλαιπωρεί κατά τη διάρκεια μιας ίωσης το χειμώνα ή μιας αλλεργικής ρινίτιδας την άνοιξη. Η βουλωμένη μύτη μπορεί να κάνει τη ζωή μας δύσκολη.

Η βουλωμένη μύτη είναι το ίδιο –αν όχι περισσότερο-ενοχλητική σε βρέφη και παιδιά που είναι ιδιαίτερα ευάλωτα και δεν μπορούν μόνα τους να καθαρίσουν τη μύτη τους, με αποτέλεσμα να εμφανίζουν συχνά ρινίτιδα, υποτροπές όπως ιγμορίτιδα, ωτίτιδα και άλλες λοιμώξεις του αναπνευστικού.

Το mamafagito.gr σας ενημερώνει σχετικά με την πρόληψη και αντιμετώπιση της ρινικής συμφόρησης του βρέφους, του παιδιού αλλά και του ενήλικα.

Για την πρόληψη αλλά και αντιμετώπιση της ρινικής συμφόρησης μικρών και μεγάλων η λύση είναι: Sinomarin®!

Γιατί να επιλέξω Sinomarin®;

To Sinomarin® είναι ένα 100% φυσικό, κλινικά δοκιμασμένο αποσυμφορητικό.
Είναι η πρώτη και μοναδική πλήρης σειρά προϊόντων υπέρτονου διαλύματος θαλασσινού νερού (2,3% σε NaCl) πλούσιου σε όλα τα ευεργετικά συστατικά της θάλασσας (μεταλλικά άλατα και ιχνοστοιχεία) το οποίο προσφέρει ασφαλή και αποτελεσματική ρινική αποσυμφόρηση.

Το Sinomarin® ΔΕΝ περιέχει συντηρητικά, φαρμακευτικές ουσίες ή χημικά πρόσθετα. Είναι 100% φυσικό προϊόν.

Είναι ιατροτεχνολογικό προϊόν που φέρει σήμανση CE σύμφωνα με τις διατάξεις της οδηγίας 93/42 της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Χάρη στην ωσμωτική του δράση βοηθά τα οιδηματώδη κύτταρα του ρινικού βλεννογόνου να επανέλθουν στο φυσιολογικό τους μέγεθος. Έτσι η ρινική κοιλότητα αποσυμφορείται γρήγορα και αποτελεσματικά.

Επειδή περιέχει διάλυμα που ψεκάζεται υπό πίεση, καθαρίζει τις ρινικές κοιλότητες αποτελεσματικά και σε βάθος, απομακρύνοντας με μηχανικό τρόπο, συσσωρευμένες βλέννες, ρύπους, αλλεργιογόνα και παθογόνους/λοιμώδεις παράγοντες, όπως μικρόβια και ιούς.

Το Sinomarin® είναι κατάλληλο για όλη την οικογένεια (βρέφη, παιδιά & ενήλικες), όλες τις εποχές του χρόνου!

seasons

Τον Χειμώνα: Στο κοινό κρυολόγημα & στις ιώσεις
Την Άνοιξη: Στις αλλεργίες & την ατμοσφαιρική ρύπανση
Το Καλοκαίρι: Στο ξηρό περιβάλλον & την ατμοσφαιρική ρύπανση
Το Φθινόπωρο: Στις αλλεργίες, στο κοινό κρυολόγημα και στις ιώσεις

Το Sinomarin® μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο του, ως μια εναλλακτική φυσική λύση στα φαρμακευτικά αποσυμφορητικά, ή και σε συνδυασμό με αυτά. Η συνδυαστική χρήση του Sinomarin® με φαρμακευτικά αποσυμφορητικά συμβάλλει στη μείωση του χρόνου θεραπείας και μπορεί να οδηγήσει στον περιορισμό της λήψης τους.

Το Sinomarin® συνιστάται:
Για όλες τις περιπτώσεις συμφόρησης της μύτης και των ιγμορείων, π.χ. σε αλλεργική ρινίτιδα, σε ιογενή ρινίτιδα και ιγμορίτιδα, αλλά και για το κοινό κρυολόγημα και τη γρίπη.

Για τις περιπτώσεις στις οποίες αντενδείκνυται η χρήση ορισμένων ρινικών αποσυμφορητικών φαρμάκων, όπως στην εγκυμοσύνη, στο θηλασμό, σε ασθενείς που πάσχουν από θυρεοειδή, υπέρταση, σακχαρώδη διαβήτη και καρδιοπάθειες.

Για την προφύλαξη από εκδήλωση δευτερογενών Ω.Ρ.Λ. λοιμώξεων και επιπλοκών, όπως ωτίτιδα.

Για την ταχύτερη ανάρρωση μετά από ενδορρινική επέμβαση στη μύτη.

Για την καθημερινή υγιεινή της μύτης (π.χ. σε περιβάλλον με υψηλά επίπεδα ρύπανσης), στη γύρη, στην σκόνη, στην αλλεργία.

Για την ενυδάτωση της μύτης σε συνθήκες ξηρού περιβάλλοντος.

Κατάλληλο για χρήση κατά την εγκυμοσύνη και το θηλασμό (εκτός από το προϊόν Sinomarin Cold & Flu Relief)

pregnancy

Το mamafagito.gr δοκίμασε τα προϊόντα Sinomarin® και σας τα παρουσιάζει με χαρά!

adult Sinomarin® Adults

• ΑΠΟΣΥΜΦΟΡΕΙ ΤΗ ΦΡΑΓΜΕΝΗ ΡΙΝΙΚΗ ΚΟΙΛΟΤΗΤΑ
• ΚΑΘΑΡΙΖΕΙ & ΕΝΥΔΑΤΩΝΕΙ

Ρινικό spray σε φιάλη των 125 ml κανονικής εκτόξευσης, κατάλληλο για ενήλικες και παιδιά άνω των 6 ετών με ρύγχος ανατομικά σχεδιασμένο για ρινική χρήση.

To Sinomarin® Adults είναι ένα 100% φυσικό, κλινικά δοκιμασμένο ρινικό αποσυμφορητικό. Είναι υπέρτονο διάλυμα θαλασσινού νερού (2,3% σε NaCl) πλούσιο σε όλα τα ευεργετικά συστατικά της θάλασσας (μεταλλικά άλατα & ιχνοστοιχεία). Το Sinomarin® Adults ανακουφίζει από τη ρινική συμφόρηση και την πίεση των φραγμένων ιγμορείων μέσω του φυσικού μηχανισμού της ώσμωσης. Επιπλέον, ενυδατώνει και καθαρίζει τις ρινικές διόδους.

children Sinomarin® Children

• ΑΠΟΣΥΜΦΟΡΕΙ ΤΗ ΦΡΑΓΜΕΝΗ ΡΙΝΙΚΗ ΚΟΙΛΟΤΗΤΑ
• ΚΑΘΑΡΙΖΕΙ & ΕΝΥΔΑΤΩΝΕΙ

Ρινικό spray σε φιάλη των 100 ml ήπιας εκτόξευσης με ακροστόμιο ασφαλείας, κατάλληλο για μωρά μεγαλύτερα του ενός μηνός και παιδιά με ρύγχος ανατομικά σχεδιασμένο για ρινική χρήση.

To Sinomarin® Children είναι ένα 100% φυσικό, κλινικά δοκιμασμένο ρινικό αποσυμφορητικό. Είναι υπέρτονο διάλυμα θαλασσινού νερού (2,3% σε NaCl) πλούσιο σε όλα τα ευεργετικά συστατικά της θάλασσας (μεταλλικά άλατα & ιχνοστοιχεία). Το Sinomarin® Children είναι ιδανικό για χρήση σε βρέφη και παιδιά καθώς ανακουφίζει από τη ρινική συμφόρηση μέσω του φυσικού μηχανισμού της ώσμωσης αποκαθιστώντας την αναπνοή τους με φυσικό τρόπο. Επιπλέον το Sinomarin® Children καθαρίζει τις ρινικές διόδους απομακρύνοντας συσσωρευμένες βλέννες και τυχόν παθογόνους παράγοντες που έχουν παγιδευτεί σε αυτές , μειώνοντας την πιθανότητα εκδήλωσης ρινικών και δευτερογενών λοιμώξεων και επιπλοκών όπως η ωτίτιδα. Το Sinomarin® Children βελτιώνει την ποιότητα ζωής ανακουφίζοντας από τα συμπτώματα που συνοδεύουν τη ρινική συμφόρηση .

ent Sinomarin® E.N.T.

• ΑΠΟΣΥΜΦΟΡΕΙ ΤΗ ΦΡΑΓΜΕΝΗ ΡΙΝΙΚΗ ΚΟΙΛΟΤΗΤΑ
• ΚΑΘΑΡΙΖΕΙ & ΕΝΥΔΑΤΩΝΕΙ
• ΣΥΜΒΑΛΛΕΙ ΣΤΗΝ ΤΑΧΥΤΕΡΗ ΑΝΑΡΡΩΣΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΔΟΡΡΙΝΙΚΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ

Ρινικό spray σε φιάλη των 200 ml δυναμικής εκτόξευσης, κατάλληλο για ενήλικες και παιδιά άνω των 12 ετών με ρύγχος ανατομικά σχεδιασμένο για ρινική χρήση. Δεν περιέχει συντηρητικά, φαρμακευτικές ουσίες ή χημικά πρόσθετα. 100% φυσικό προϊόν.

To Sinomarin® ENT είναι ένα 100% φυσικό, κλινικά δοκιμασμένο ρινικό αποσυμφορητικό. Είναι υπέρτονο διάλυμα θαλασσινού νερού (2,3% σε NaCl) πλούσιο σε όλα τα ευεργετικά συστατικά της θάλασσας (μεταλλικά άλατα & ιχνοστοιχεία). To Sinomarin® ENT είναι ιδανικό για ρινικές πλύσεις σε περιπτώσεις παχύρρευστων ή/και πυωδών ρινικών εκκρίσεων, καθώς και µετά από ενδορρινική χειρουργική επέµβαση.Αποσυµφορεί και καθαρίζει διεξοδικά τις ρινικές κοιλότητες, συµβάλλει στην ταχύτερη ανάρρωση και προφυλλάσει από τυχόν µετεγχειρητικές λοιµώξεις και επιπλοκές.
H αποτελεσµατικότητά του Sinomarin® ENT οφείλεται σε δύο πολύ σηµαντικά χαρακτηριστικά του:
1. Στη δυναµική εκτόξευση του εκχυόµενου διαλύµατος. Xάρη στο spray δυναµικής εκτόξευσης, το Sinomarin® ENT καθαρίζει διεξοδικά τη µύτη αποµακρύνοντας κρούστες, βλέννες και παθογόνους παράγοντες που έχουν παγιδευτεί σε αυτές.
2. Στο υπέρτονο διάλυµα θαλασσινού νερού. Το Sinomarin® ENT περιορίζει το οίδηµα του ρινικού βλεννογόνου µέσω του φυσικού µηχανισµού της ώσµωσης, τον ενυδατώνει, προάγει την αποκατάστασή του και επαναφέρει τη φυσιολογική του λειτουργία προστατεύοντας από τις λοιµώξεις.

mini Sinomarin® Mini Spray

 

• ΑΠΟΣΥΜΦΟΡΕΙ ΤΗ ΦΡΑΓΜΕΝΗ ΡΙΝΙΚΗ ΚΟΙΛΟΤΗΤΑ
•ΚΑΘΑΡΙΖΕΙ & ΕΝΥΔΑΤΩΝΕΙ

Ρινικό spray με αντλία σταθερών δόσεων, σε φιάλη των 30 ml (συσκευασία τσέπης), κατάλληλο για όλους: μωρά, παιδιά, ενήλικες με ρύγχος ανατομικά σχεδιασμένο για ρινική χρήση.

To Sinomarin® Mini Spray είναι ένα 100% φυσικό, κλινικά δοκιμασμένο ρινικό αποσυμφορητικό. Είναι υπέρτονο διάλυμα θαλασσινού νερού (2,3% σε NaCl) πλούσιο σε όλα τα ευεργετικά συστατικά της θάλασσας (μεταλλικά άλατα & ιχνοστοιχεία). To Sinomarin® Mini Spray ανακουφίζει από τη ρινική συμφόρηση και την πίεση των φραγμένων ιγμορείων μέσω του φυσικού μηχανισμού της ώσμωσης. Επιπλέον, ενυδατώνει και καθαρίζει τις ρινικές διόδους.

box_babies Sinomarin® Babies

• ΑΠΟΣΥΜΦΟΡΕΙ ΤΗ ΦΡΑΓΜΕΝΗ ΡΙΝΙΚΗ ΚΟΙΛΟΤΗΤΑ
• ΚΑΘΑΡΙΖΕΙ & ΕΝΥΔΑΤΩΝΕΙ

36 αμπούλες μίας χρήσης των 5 ml, κατάλληλο για βρέφη και μωρά.

Το Sinomarin® Babies είναι ένα 100% φυσικό, κλινικά δοκιμασμένο ρινικό αποσυμφορητικό. Είναι υπέρτονο διάλυμα θαλασσινού νερού (2,3% σε NaCl) πλούσιο σε όλα τα ευεργετικά συστατικά της θάλασσας (μεταλλικά άλατα & ιχνοστοιχεία).

Το Sinomarin® Babies είναι ιδανικό για χρήση σε βρέφη και παιδιά. Συμβάλλει στον αποτελεσματικό καθαρισμό των ρινικών κοιλοτήτων απομακρύνοντας συσσωρευμένες βλέννες και τυχόν παθογόνους παράγοντες που έχουν παγιδευτεί σε αυτές, μειώνοντας την πιθανότητα εκδήλωσης ρινικών και δευτερογενών λοιμώξεων και επιπλοκών, όπως ωτίτιδα. Επιπλέον το Sinomarin® Babies ανακουφίζει από τη ρινική συμφόρηση και τα συμπτώματα που τη συνοδεύουν, μέσω του φυσικού μηχανισμού της ώσμωσης, αποκαθιστώντας την αναπνοή με φυσικό τρόπο.

To Sinomarin Babies είναι κατάλληλο για χρήση σε νεφελοποιητή.

syn_caf Sinomarin® Cold & Flu relief

100% φυσικό, ρινικό αποσυμφορητικό, ειδικό για την ανακούφιση από τα ρινικά συμπτώματα της γρίπης και του κοινού κρυολογήματος.

Εμπλουτισμένο με αιθέρια έλαια ευκαλύπτου & δυόσμου όπως και με εκχύλισμα θυμαριού, το νέο Sinomarin® Cold & Flu relief:Ανακουφίζει από τα ρινικά συμπτώματα του κρυολογήματος & της γρίπης (π.χ. ρινική συμφόρηση, ρινόρροια).
Βοηθάει στην απομάκρυνση παθογόνων παραγόντων.
Προσφέρει μια ανάσα αναζωογόνησης.
Η αποτελεσματικότητα του Sinomarin® Cold & Flu Relief οφείλεται στην αποσυμφορητική δράση (μέσω ώσμωσης) του υπέρτονου διαλύματος θαλασσινού νερού (2,3% σε NaCl), καθώς και στις καλά τεκμηριωμένες & ευεργετικές- για τον ρινικό βλεννογόνο- ιδιότητες των αιθέριων ελαίων ευκαλύπτου & δυόσμου καθώς και του εκχυλίσματος θυμαριού. Το Sinomarin® Cold & Flu Relief περιέχει επίσης γλυκερίνη η οποία έχει πρόσθετες ενυδατικές ιδιότητες, ιδιαίτερα ευεργετικές για τον ερεθισμένο ρινικό βλεννογόνο.

Να μην χρησιμοποιείται κατά την εγκυμοσύνη, το θηλασμό ή σε περιπτώσεις ευαισθησίας σε κάποιο από τα συστατικά του.

Το mamafagito.gr επιλέγει μόνο Sinomarin® για όλη την οικογένεια.

20201012_133745

Τα προϊόντα Sinomarin® θα τα βρείτε στα φαρμακεία.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το site Sinomarin® και τη σελίδα της στο facebook

 

children-banner_1200x600

mini-banner1200x600

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ