Αδιανόητο! Πινακίδα σήμανσης έπεσε πάνω σε παιδάκι καθώς πήγαινε σχολείο

0
38

Στην Άρτα, ένα περιστατικό που θα μπορούσε να έχει τραγικές συνέπειες έλαβε χώρα νωρίς το πρωί, όταν ένα μικρό παιδάκι πήγαινε στο σχολείο μαζί με τη μητέρα του. Καθώς περπατούσαν στο πεζοδρόμιο, ξαφνικά μια πινακίδα σήμανσης από τον αέρα έπεσε πάνω στο 7χρονο παιδί, προκαλώντας αναστάτωση και ανησυχία.

Η μητέρα του παιδιού, σοκαρισμένη, προσπάθησε να καταλάβει τι συνέβη, ενώ το παιδί, ευτυχώς, δεν τραυματίστηκε σοβαρά. Μετά το πρώτο σοκ, το παιδί φάνηκε να είναι καλά, αν και τρομαγμένο. Περαστικοί έσπευσαν να βοηθήσουν και να προσφέρουν βοήθεια.

Σύμφωνα με το Artinos.gr όπως αποδείχθηκε, οι εργάτες είχαν τοποθετήσει την πινακίδα σήμανσης πρόχειρα. Αυτό οδήγησε στην επικίνδυνη πτώση της, θέτοντας σε κίνδυνο τη ζωή των περαστικών.

Η μητέρα του παιδιού, εκφράζοντας την αγανάκτησή της, δήλωσε στο Artinos.gr: “Δεν μπορώ να πιστέψω ότι κάτι τέτοιο θα μπορούσε να συμβεί. Πηγαίναμε στο σχολείο όπως κάθε μέρα, και ξαφνικά, αυτή η πινακίδα πέφτει πάνω στο παιδί μου. Ευτυχώς που δεν τραυματίστηκε σοβαρά, αλλά αυτό το περιστατικό θα μπορούσε να έχει πολύ χειρότερα αποτελέσματα.”

Η μικρή αυτή περιπέτεια μας υπενθυμίζει τη σημασία της προσοχής και της ασφάλειας στις δημόσιες εργασίες. Οι πινακίδες και οι άλλες προειδοποιητικές σημάνσεις πρέπει να τοποθετούνται με προσοχή και να ελέγχονται τακτικά, ώστε να αποφεύγονται τέτοιου είδους ατυχήματα.

Το παιδάκι, παρόλο που αναστατώθηκε, έφτασε τελικά στο σχολείο του ασφαλές, ενώ η μητέρα του συνεχίζει να ανησυχεί για την ασφάλεια στην περιοχή. Ελπίζουμε ότι οι αρχές θα λάβουν τα απαραίτητα μέτρα για την αποφυγή παρόμοιων περιστατικών στο μέλλον.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ