Ανατροπή! Δείτε τι βρέθηκε στο σπίτι του Μπάμπη Κούτσικου

0
275

Φύλλο και φτερό, ώστε να εντοπίσουν την καραμπίνα που στέρησε τη ζωή από τον Μπάμπη, κάνουν την περιοχή του κάμπου Ευηνοχωρίου στο Μεσολόγγι οι Αρχές.

Τα ερωτήματα αναφορικά με το ποιος μπορεί να κρύβεται πίσω από τη δολοφονία του 31χρονου αυξάνονται με τον κατηγορούμενο κρεοπώλη να αφήνει να εννοηθεί ότι ο φίλος του έπεσε θύμα κυκλώματος αρχαιοκάπηλων. Την ίδια στιγμή στο σπίτι του θύματος βρέθηκε λογισμικό αναζήτησης κρυπτονομισμάτων αλλά και ένα τετράδιο που γράφει τα ονόματα και τα ποσά όσων του χρωστούσαν.

Στο επίκεντρο των ερευνών βρίσκεται η περιοχή της Αιτωλοακαρνανίας, όπου ο Μπάμπης Κούτσικος εντοπίστηκε νεκρός. Εκεί, αρχαιοκάπηλοι πολλές φορές στο παρελθόν έχουν εντοπιστεί να σκάβουν σε συγκεκριμένα σημεία, για να βρουν αντικείμενα ή αρχαία νομίσματα, ενώ δεν είναι λίγοι αυτοί που αναζητούν χρυσές λίρες.

 

Εξαφάνιση 31χρονου στο Μεσολόγγι
Τα ποινικά μέρη της υπόθεσης αφορούν στη δολοφονία του Μπάμπη αλλά και, σύμφωνα με τα στοιχεία, σε υποθέσεις αρχαιοκαπηλίας.

Ο κρεοπώλης έκανε λόγο για ένα τετράδιο στο οποίο ο Μπάμπης έγραφε τα ονόματα όσων δάνειζε με τα ποσά να ανέρχονται ακόμα και σε 60.000 ευρώ, ενώ το θύμα επισήμως ήταν εργάτης στην Ιταλία.

Δεύτερον, γίνεται λόγος για υπόθεση κρυμμένου θησαυρού, καθώς το θύμα είχε στο σπίτι του αντίστοιχο μηχάνημα ανίχνευσης κρυπτονομισμάτων. Υπάρχει, όμως, και κάτι άλλο: η αναζήτηση λογισμικού ανεύρεσης κρυπτονομισμάτων μέσω υπολογιστή.

Υπάρχουν 2-3 λογισμικά στην Ελλάδα. Κάποιοι, μάλιστα, κάνουν λόγο για πώληση μη υπαρκτών κρυπτονομισμάτων. Ο Μπάμπης, σύμφωνα με τον κρεοπώλη, συμμετείχε σε εμπόριο κρυπτονομισμάτων. Από το ανακριτικό υλικό φαίνεται ότι εμπλέκονται και άλλοι άνθρωποι.

Ο κρεοπώλης, πάντως, στην απολογία του, ισχυρίστηκε ότι ο 30χρονος τα τελευταία δύο χρόνια αναζητούσε χαμένους θησαυρούς.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ