Ανατροπή με Φιλιππίδη: Δήλωση-βόμβα για την υγεία του

0
65

Η πολυαναμενόμενη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη ξεκινάει επίσημα την Δευτέρα 28 Μαρτίου, με τον γνωστό ηθοποιό να κατηγορείται για έναν βιασμό και δυο απόπειρες.
Μάλιστα, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ο Πέτρος Φιλιππίδης θα παραστεί κανονικά στο δικαστήριο.

Ο διευθυντής των φυλακών Τριπόλεως Αντώνης Τσουρέκης μίλησε στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!» για την κατάσταση υγείας του γνωστού ηθοποιού, η οποία φαίνεται να είναι επιβαρυμένη το τελευταίο διάστημα.

«Η κατάσταση υγείας του Πέτρου Φιλιππίδη μέχρι και από την ημέρα που έφυγε από τις φυλακές Τριπόλεως ήταν άριστη. Όσο ήταν εδώ ο κρατούμενος ήταν όπως τον είδαμε για πρώτη φορά όταν μπήκε στις φυλακές. Δεν υπήρξε κάποια μεταβολή. Τώρα τι συμβαίνει εκεί στον Κορυδαλλό και αν ισχύουν αυτά που λέγονται για την υγεία του, δεν γνωρίζω. Εδώ στο προαύλιο της Τρίπολης περπατούσε κανονικά, μέχρι και την τελευταία ημέρα που έφυγε για τις φυλακές Κορυδαλλού ήταν σε άριστη κατάσταση» δήλωσε στην εκπομπή ο διευθυντής των φυλακών.

Στην εκπομπή μίλησε μέσω Skype και ο δικηγόρος του Πέτρου Φιλιππίδη Μιχάλης Δημητρακόπουλος.

«Δεν θα ασχοληθώ με τον κ. Τσουρέκη. Ο Πέτρος Φιλιππίδης έχει χάσει 20 κιλά. Όταν πήγα στην Τρίπολη μας πέταξαν σε έναν αχυρώνα με 0 βαθμούς, είχα κοκκαλώσει. Δεν μπορεί ο διευθυντής των φυλακών να μεταλλάσσεται σε γιατρό. Θα τον δείτε τον κ. Φιλιππίδη την Δευτέρα. Είναι υπαρκτό το πρόβλημα υγείας, αλλά λόγω προσωπικών δεδομένων δεν μπορώ να αναφερθώ. Το πρόβλημα προϋπήρχε και επιδεινώθηκε στη φυλακή. Είχε πάει και στο νοσοκομείο για εξετάσεις. Θα πρέπει να ακουστεί επιτέλους ο λόγος του Φιλιππίδη. Θα ήθελα να υπάρχει δημοσιότητα στη δίκη, δεν έχουμε να κρύψουμε τίποτα».

newsique.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ