Βασική συνταγή για σπιτικό παγωτό με 2 υλικά

0
85

Αυτό είναι το πιο εύκολο παγωτό που μπορούμε να ετοιμάσουμε στο σπίτι με δύο μόνο υλικά χωρίς παγωτομηχανή!

Ετοιμάζοντας το παγωτό μπορούμε επίσης να προσθέσουμε αρωματικά όπως βανίλια, φλοιό πορτοκαλιού, ή κακάο και να του δώσουμε επιπλέον γεύση με αγνά και φυσικά υλικά.

Στην συνέχεια μπορούμε να προσθέσουμε κομμάτια κέικ, σπασμένα μπισκότα, ξηρούς καρπούς, κομματάκια σοκολάτας, ζαχαρωμένα φρούτα, σιρόπι καραμέλας ή πουρέ φρούτου και να φτιάξουμε ένα ολοκληρωμένο επιδόρπιο παγωτού με στρώσεις από υλικά της επιλογής μας.

Χρησιμοποιήστε τη φαντασία σας για να ετοιμάσετε το πιο νόστιμο σπιτικό παγωτό μαζί με τα παιδιά σας!

Υλικά:

500 γρ. κρέμα γάλακτος
300 γρ. ζαχαρούχο γάλα

Vanilla-Ice-Cream-Cone-up-close-scaled
Eκτέλεση:

Σε ένα μπολ χτυπάμε με το μίξερ την κρέμα γάλακτος.

Προσθέτουμε το ζαχαρούχο γάλα και χτυπάμε με το μίξερ, μέχρι να γίνει η κρέμα μας παχύρευστη.

Αδειάζουμε, απλώνουμε το μείγμα μας σε μακρόστενο δοχείο με καπάκι και το βάζουμε για 12 ώρες στην κατάψυξη.

Σερβίρουμε σε μπολάκια ή σε χωνάκια.

mothersblog.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ