Άννα Χατζησοφιά – «Ήμουν 12 ετών όταν έμαθα ότι οι θείοι μου είναι οι βιολογικοί μου γονείς»

0
31

Η Άννα Χατζησοφιά ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται». Η γνωστή σεναριογράφος μίλησε για τη ζωή της, τα παιδικά της χρόνια, όπου εξομολογήθηκε πως σε ηλικία 12 ετών έμαθε ότι οι θείοι της είναι οι βιολογικοί της γονείς.

Μιλώντας για τα επαγγελματικά της αναφέρθηκε στην πρόταση του Alpha για τα «Νεοκλασικά»: «Όταν μας έγινε η πρόταση από τον Alpha για τα Νεοκλασικά είπαμε αμέσως ναι. Υπογράφουμε το “Ο φίλος μου ο Λευτεράκης” και προσεχώς τον Μαυρογιαλούρο. Ήμουν στην ΑΣΟΕΕ, αλλά δεν πήρα το πτυχίο γιατί παράλληλα πήγα στη δραματική σχολή και άρχισα να δουλεύω».

Στη συνέχεια μίλησε για τα παιδικά της χρόνια: «Μεγάλωσα στη Θεσσαλονίκη μέχρι 12 ετών και μετά πήγα στον Τύρναβο. Ήμασταν τέσσερα παιδιά, δύο αγόρια και δύο κορίτσια. Δεν ήμουν το πιο προστατευμένο παιδί της οικογένειας. Με είχε υιοθετήσει η αδελφή του πατέρα μου, δεν είχε κάνει παιδιά και με πήρε οκτώ μηνών. Όταν πέθαναν οι θετοί μου γονείς, γύρισα στους πραγματικούς μου, στον Τύρναβο. Ήμουν 12 ετών όταν έμαθα ότι οι θείοι μου είναι οι βιολογικοί μου γονείς. Ήταν δύσκολο!».

Η Άννα Χατζησοφιά μίλησε και για τον επί χρόνια συνεργάτη της Χάρη Ρώμα, τον οποίο όπως είπε θεωρεί οικογένειά της: «Με τον Χάρη Ρώμα κολλήσαμε αμέσως από την πρώτη στιγμή, είμαστε οικογένεια. Με τον Χάρη σκοτωνόμαστε για τα σενάρια και για τα πολιτικά. Δεν θα δεχόμασταν να βρεθούμε αντίπαλοι πολιτικά σε πάνελ. Ένας πολιτικός θεωρούσε ότι σκιαγραφείται ο ίδιος στο πρόσωπο του υπουργού που υποδυόταν ο Χρήστος Ευθυμίου. Το “Κωνσταντίνου και Ελένης” θα μπορούσε να γίνει ταινία».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ