Χαμός στις φυλακές Κορυδαλλού: Στο ψυχιατρείο ο κρεοπώλης. Απειλεί πως θα αυτοκτονήσει

0
266

Ο 50χρονος κρεοπώλης, που μεταφέρθηκε στη Γ’ πτέρυγα των Φυλακών Κορυδαλλού, μετά την απόφαση ανακριτή και εισαγγελέα να προφυλακιστεί, ως ο βασικός κατηγορούμενος την δολοφονία του Μπάμπη Κούτσικου, εξέφρασε τάσεις αυτοκτονίας.

Το διαφορετικό πρόσωπο του 50χρονου κρεοπώλη
Ειδικότερα, αν και δεν ομολόγησε την εμπλοκή του στη δολοφονία του Μπάμπη Κούτσικου, κατά την απολογία του ανακριτή, μόλις πέρασε την πύλη των φυλακών, εμφάνισε ένα άλλο πρόσωπο, εκφράζοντας τάσεις αυτοκτονίας.

Για το λόγο αυτό, οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι έκαναν άμεσες κινήσεις και τον οδήγησαν στο ψυχιατρείο του Κορυδαλλού, για εξέταση από ψυχίατρο, χθες, Τετάρτη, το βράδυ.

Ο 50χρονος κρεοπώλης δεν πέτυχε τον εγκλεισμό του στην ψυχιατρική κλινική του Κορυδαλλού
Ωστόσο, ο ψυχίατρος που τον εξέτασε είχε πολύ διαφορετική άποψη για τα όσα ισχυριζόταν και όπως ανέφερε το STAR, δεν εντοπίστηκε κάποιο εύρημα, ούτε συνέτρεχε λόγος ανησυχίας και έτσι, ο 50χρονος δεν πέτυχε τον εγκλεισμό του στην ψυχιατρική κλινική του Κορυδαλλού.

Υπενθυμίζεται ότι όταν έφτασε στις φυλακές, χθες, οι υπόλοιποι κρατούμενοι τον «υποδέχτηκαν» με ύβρεις και απειλές, με συνέπεια ο κρεοπώλης να τρομάξει και να πει στους αστυνομικούς πως «θα αυτοκτονήσει».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ