Χατζηγιάννης για Μακρυπούλια: «Καλύτερα που δεν κάναμε παιδί με τη Ζέτα, τώρα θέλω»

0
188

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης ήταν καλεσμένος σε βίντεο του Αλέξανδρου Κοψιάλη στο Youtube και μίλησε για την πρώην σχέση του με τη Ζέτα Μακρυπούλια και για τον λόγο που δεν έκαναν παιδί.
Για τη Ζέτα Μακρυπούλια, ο μουσικός αποκάλυψε: «Καλύτερα που δεν κάναμε παιδί τότε με τη Ζέτα Μακρυπούλια. Κρατάμε πολύ καλές σχέσεις. Πλέον σκέφτομαι να αποκτήσω ένα παιδί».

Ενώ, για σχόλια που έχει ακούσει σχετικά με τον σεξουαλικό του προσανατολισμό, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης δήλωσε: «Έχω ακούσει τα πάντα για τη σεξουαλικότητά μου, μέχρι ότι είμαι και πολύ καλός στο pole dancing. Το σώμα του καθενός είναι κτήμα του, τού ανήκει και έχει αναφαίρετο δικαίωμα να το χρησιμοποιεί κατά το δοκούν», δήλωσε σε άλλο σημείο της συνέντευξης ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, ενώ τόνισε: «Πρέπει να υπάρχει απόλυτη ελευθερία στους ανθρώπους εφόσον δεν καταπατούν την ελευθερία του άλλου».

Όσον αφορά στην αλλαγή στη φωνή του, απάντησε: «Δεν έχει γίνει ποτέ ούτε μία επέμβαση στις φωνητικές μου χορδές. Αυτό δεν σημαίνει ότι η φωνή δεν μπορεί να αλλάξει από πολλούς παράγοντες, πρώτο και κυριότερο η ψυχολογία και κατά δεύτερο, επειδή ως μουσικός ήθελα να αλλάξω τεχνικές, δοκίμασα άλλα πράγματα».

Παράλληλα, πρόσθεσε: «Η τεχνική δεν φαίνεται από τη μία μέρα στην άλλη. Φαίνεται σε βάθος 6μήνου τι έχεις πετύχει. Όταν πιάσεις ένα λάθος μονοπάτι, που θα το καταλάβεις σε έναν ή ενάμιση χρόνο, την “πάτησες”. Πρέπει να βρεις πώς θα το ξετυλίξεις αυτό το πίσω. Η αλλαγή οφείλεται και στο ψυχολογικό, ο χωρισμός έπαιξε σίγουρα μεγάλο ρόλο».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ