Δείτε πως γλεντούσε η Πισπιρίγκου τη φετινή Τσικνοπέμπτη!

0
66

Η αποκάλυψη για το τι έκανε η Ρούλα Πισπιρίγκου τρεις ημέρες πριν απο το μνημόσυνο των τριών κοριτσιών με αφορμή την συμπλήρωση 40 ημερών από τον θάνατο της Τζωρτζίνας έγινε από έναν τραγουδιστή τη νύχτα της Κυριακής προς Δευτέρα.

Όπως αποκάλυψε ήταν παρών την Τσικνοπέμπτη στην Κάτω Αχαϊα όταν η Πισπιρίγκου γλεντούσε, έπινε και έτρωγε, όμως ο Μάνος Δασκαλάκης δεν ήταν εκεί! Λέγεται δε ότι μέχρι και… ζεϊμπέκικο χόρευαν και μάλιστα την συνόδευσε και ένα συγγενικό της πρόσωπο.

Ρούλα

Το γεγονός έγινε γνωστό και μέσω επώνυμης καταγγελίας στο space του twitter και την συνομιλία άκουγαν πάνω από 1000 άτομα! Χθες ετέθη και πάλι ζήτημα σε σχέση με την κηδεία της Τζωρτζίνας!

Είναι πλέον γνωστό ότι η μάνα εμφανίστηκε… μετά την μεταφορά της σορού της 9χρονης αφού έπινε καφέ. Φίλος της δε, αποκάλυψε τα εξής: «Για τη μητέρα δεν θα το έλεγες ότι έχει χάσει το παιδί της.

Στην τελευταία κηδεία του παιδιού, είχε έρθει πρώτα η σoρός του παιδιού και μετά ήρθε η Ρούλα. Μετά από 10-20 λεπτά εμφανίστηκε. Δεν την έλεγες κλαμένη, λες και ερχόταν τυπική επίσκεψη».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ