Δημήτρης Παπαμιχαήλ: Σήμερα εκπληρώνεται η τελευταία του επιθυμία

0
151

Δύο δεκαετίες μετά τον χαμό του Δημήτρη Παπαμιχαήλ, η Νάντια Μουρούζη αποκάλυψε χθες στην εκπομπή “Γεια σου” ότι σήμερα Δευτέρα 29 Ιανουαρίου θα εκπληρώσει το τελευταίο αίτημα του εκλιπόντα καλλιτέχνη.

Η τελευταία σύντροφος του, μιλώντας στο πρόγραμμα, αναφέρθηκε στην εκδήλωση που θα λάβει χώρα στο Δημοτικό Θέατρο του Πειραιά, όπου θα παρουσιαστούν πολλά προσωπικά αντικείμενά του, δημιουργώντας μια ατμόσφαιρα παρόμοια με εκείνη ενός προσωπικού καμαρίνιου. Στο γεγονός, το οποίο έχει οργανωθεί από τον Μανώλη Παντελιδάκη, θα παρευρεθεί επίσης ο γιος του αείμνηστου ηθοποιού, Γιάννης Παπαμιχαήλ, όπως αποκάλυψε η ηθοποιός.

Νάντια Μουρούζη: Τα όσα ανέφερε
«Είναι μεγάλη η αγάπη μου και η συγκίνησή μου αλλά το κάνω και για τα νέα παιδιά που θα γνωρίσουν έναν σπουδαίο ηθοποιό και ελπίζω να λειτουργήσει ξανά το θεατρικό μουσείο γιατί υπάρχει τεράστιος πλούτος» είπε η ηθοποιός.

Ακόμα ανέφερε πως: «Είχα δώσει υπόσχεση στον Δημήτρη Παπαμιχαήλ ότι θα κάνω πραγματικότητα την επιθυμία του»

Στην εκδήλωση θα παρευρεθούν, εκτός άλλων, και προσωπικότητες όπως η Ρούλα Πατεράκη και η Άννα Φόνσου, ενώ η Λένα Αλκαίου και πολλοί άλλοι θα παρουσιάσουν μουσικά ταλέντα τους.

Σύμφωνα με τη Νάντια Μουρούζη, στην έκθεση με τα προσωπικά αντικείμενα του Δημήτρη Παπαμιχαήλ, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να θαυμάσουν από κοντά αντικείμενα όπως ταμπακιέρες, γυαλιά, βιβλία, κοστούμια και πολλά άλλα προσωπικά είδη του.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ