Δείτε τι βίντεο έστελνε η μητέρα στους γιατρούς της Τζωρτζίνας

0
153

Λύνει τη σιωπή του ο υπεύθυνος της ΜΕΘ Παίδων στο Ρίο, Ανδρέας Ηλιάδης σχετικά με την υπόθεση του θανάτου της μικρής Τζωρτζίνας, για τον οποίο κατηγορείται η μητέρα της, Ρούλα Πισπιρίγκου. Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες στην υπόθεση που έχει προκαλέσει σοκ και οργή στην Πάτρα και το πανελλήνιο.

Ο κ. Ηλιάδης ξεκαθάρισε ότι έχει αναφέρει όλα τα στοιχεία στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών αφού κλήθηκε να καταθέσει όπως όλοι οι θεράποντες ιατροί και ότι δεν μπορεί να προβεί σε δημόσιες δηλώσεις πριν ολοκληρωθεί η υπόθεση.

Σε ερώτηση για τα βίντεο που είχε ζητήσει από την μητέρα να τραβήξει τη μικρή Τζωρτζίνα κάθε φορά που είχε σπασμούς απάντησε, σύμφωνα με το flamis.gr:

220619344_2954066474808225_4553362484500012609_n-960x600-1

«Τα βίντεο είναι στα χέρια των Αρχών. Είχαμε ζητήσει από την μητέρα να καταγράφει την κλινική εικόνα της μικρής σε βίντεο. Δηλαδή τους σπασμούς της μικρής. Αυτή όμως επέλεξε να δείχνει το μόνιτορ. Εμείς μέσα από τα βίντεο πήραμε αυτό που θέλαμε για να καταλάβουμε τι συμβαίνει».

Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, ο κ. Ηλιάδης παρέδωσε στις Αρχές βίντεο διαφορετικό από εκείνο της Ρούλας Πισπιρίγκου, το οποίο δείχνει τη συμπεριφορά του κοριτσιού όταν ήταν καλά, ήρεμο μέσα στο νοσοκομείο του Ρίου.

Σημειώνεται ότι όταν άρχισαν να «τρέχουν» οι εξελίξεις, ο κ. Ηλιάδης είχε δηλώσει ότι «εμείς στο Ρίο είχαμε θωρακίσει τη μικρή».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ