‘Εντονος διάλογος Μπιμπίλα και Δημήτρη Φιλιππίδη στο δικαστήριο

0
114

Ξεκίνησε το πρωί της Δευτέρας η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη, ο οποίος είναι αντιμέτωπος με τις κατηγορίες για έναν βιασμό κατά συρροή και δύο απόπειρες.

Ο ηθοποιός εμφανίστηκε κανονικά στο δικαστήριο, με την είσοδό του ωστόσο να γίνεται μέσα από το κυλικείο, έτσι ώστε να δημιουργηθεί όσο το δυνατόν λιγότερη ένταση.

Στη δίκη παρευρέθηκαν και η σύζυγός του ηθοποιού Ελπίδα Νίνου με τον γιο τους Δημήτρη, ο πρόεδρος του ΣΕΗ, Σπύρος Μπιμπίλας, καθώς οι ηθοποιοί Πηνελόπη Αναστασσοπούλου, Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους και Λένα Δροσάκη με τον σύζυγό της, Αλέξανδρο Μπουρδούμη.

Εκτός από τις φωνές μεταξύ των συνηγόρων υπεράσπισης, σύμφωνα με τις πληροφορίες της εκπομπής «Super Κατερίνα», προκλήθηκε ένταση  καιανάμεσα στον γιο του Πέτρου Φιλιππίδη και τον Σπύρο Μπιμπίλα.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο Σπύρος Μπιμπίλας είπε πριν ξεκινήσει η ακροαματική διαδικασία στον Δημήτρη Φιλιππίδη: «Εμαθα πως είσαι καλός ηθοποιός και θέλω να σε δω», με τον γιο του Πέτρου Φιλιππίδη να απαντά εμφανώς θυμωμένος: «Εγώ όμως δεν θέλω».

«Από πότε αποκλείεις τους ηθοποιούς», του απάντησε στη συνέχεια ο Σπύρος Μπιμπίλας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ