«Έτσι έχασα 200 εκατομμύρια»: Το λάθος του Ανδρέα Μικρούτσικου που τον οδήγησε στην οικονομική καταστροφή

0
448
mikroutsikos

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος, με αφορμή τις δηλώσεις του Γιώργου Νταλάρα στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι», για τους συναδέλφους του που διαφημίζουν «λουκάνικα και μπιφτέκια», αποκάλυψε ότι έχει απορρίψει διαφημίσεις στο παρελθόν.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος έχασε 200 εκατομμύρια δραχμές, αρνούμενος διαφημίσεις

Όπως υπογράμμισε ο παρουσιαστής στην εκπομπή “Super Κατερίνα” «όταν εγώ ήμουν στα τελείως πάνω μου, αρνιόμουν κάθε μέρα – επί δραχμών – διαφημίσεις 50 και 80 εκατομμυρίων. Έλεγα “λεφτά έχω, γιατί να κάνω αυτές τις διαφημίσεις και να γίνω μέρος αυτής της εμπορευματοποιημένης πραγματικότητας;”. Η άποψή μου ήταν αυτή, που ήταν και άποψη του Νταλάρα. Εγώ έχασα 200 εκατομμύρια και ο Γιώργος ποιος ξέρει, γιατί σίγουρα σαν πρώτο όνομα θα του έκαναν προτάσεις για διαφημίσεις. Λες κάποια στιγμή: εγώ κάνω αυτό, γιατί να κάνω το ένα και το άλλο και να μπω μέσα σε αυτή την εμπορευματοποιημένη πραγματικότητα;».

Η αντίθεση του Ανδρέα Μικρούτσικου στις διαφημίσεις που κάνουν οι τραγουδιστές

Και συνέχισε «οι συγκεκριμένοι τραγουδιστές που είναι γραμμή μαζών δεν έχουν ανάγκη από τα μπιφτέκια. Συμφωνώ με τον Γιώργο. Αυτό όμως δεν μπορώ να το κάνω δαμόκλειο σπάθη και να τους πάρω το κεφάλι. Εξακολουθούν πολύ καλοί τραγουδιστές και είναι πλέον θέμα ρεπερτορίου η διαχρονικότητά τους. Το μπιφτέκι δεν θα τους δώσει χρόνο, το τραγούδι θα τους δώσει χρόνο».

enimerotiko.gr

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ