Μαρτυρία σοκ από φίλο της Πισπιρίγκου!

0
110

Για ένα περιστατικό με πρωταγωνίστρια τη Ρούλα Πισπιρίγκου σε γήπεδο ποδοσφαίρου μίλησε ένας παλιός φίλος της 33χρονης, ο ίδιος σοκάρει λέγοντας ότι «Πήγε μόνη της κάτω από την κερκίδα, χτυπιόταν σε ένα σίδερο».

«Σε αυτό το παιχνίδι έγινε ένα σκηνικό και αποφάνθηκε δύο ονόματα, που τυχαίνει να τους γνώριζε η ίδια και ο τότε σύντροφός της. Περισσότερο ο σύντροφός της, ήταν διατητής αγώνα» ανέφερε ο παλιός φίλος της Ρούλας Πισπιρίγκου και συμπλήρωσε:

«Πήγε μόνη της κάτω από την κερκίδα, χτυπιόταν σε ένα σίδερο το οποίο ήταν από τη σκαλωσιά που κράταγε την κερκίδα, χτυπιόταν με μανία πάνω στο σίδερο και με τα χέρια της χτυπούσε το πρόσωπό της και όταν πεταχτήκαμε δύο – τρία άτομα και της είπαμε “τι έχει συμβεί; τι έπαθες;” εκείνη απάντησε: “Τίποτα είμαι μια χαρά” και έτρεχε αίμα από το κεφάλι της».

«Μετά ο σύντροφός της έψαχνε να δει ποιος τη χτύπησε, γιατί αυτή αποφάνθηκε ότι τα δύο ονόματα αυτά “σε υπερασπίστηκα στη φάση εκείνη και με χτύπησαν”, δηλαδή ήθελε πάντα να την λυπάται. Απλώς για να μην της φύγει και πίστευε ότι με αυτόν τον τρόπο θα τον κρατήσει» συμπλήρωσε ο παλιός φίλος της 33χρονης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ