Φώτης Σπύρος: Μάρτυρας στη δίκη της 12χρονης από τον Κολωνό – Τι κατέθεσε

0
331

Η δίκη για την υπόθεση της 12χρονης του Κολωνός στο Εφετείο Αθηνών συνεχίζεται κεκλεισμένων των θυρών.

Σε αυτή τη δίκη κατηγορούνται 26 άτομα (μεταξύ αυτών και η μητέρα της 12χρονης) για τα κατά περίπτωση αδικήματα του βιασμού και της κατάχρησης ανηλίκου, της παιδικής πορνογραφίας, της εμπορίας ανθρώπων, της μαστροπείας, όπως και της γενετήσιας πράξης με ανήλικο.

Ο όγκος των μαρτυριών είναι αρκετά μεγάλος, ενώ σήμερα, Παρασκευή 2/2 στο φως της δημοσιότητας ήρθε ακόμα μια, από τον ηθοποιό Φώτη Σπύρο, που γνωρίσαμε μέσα από τον ρόλο του στη θρυλική σειρά του Mega, Δύο Ξένοι.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας On Time και του δημοσιογράφου, Σπύρου Δαρσινού, ο Φώτης Σπύρος παρουσιάστηκε στο Εφετείο, προκειμένου να καταθέσει για την υπόθεση, αφού γνωρίζει πολύ καλά την οικογένεια της 12χρονης. Όπως αναφέρεται, ο Φώτης Σπύρος διαμένει πολύ κοντά στην οικογένεια και ενίοτε βοηθούσε το ζευγάρι με τα συνολικά οκτώ παιδιά του. Από πληροφορίες προκύπτει πως περιέγραψε την κατάσταση που ζούσε η οικογένεια και τις δυσκολίες που περνούσαν η μητέρα και ο πατέρας της 12χρονης.

Σε αυτή τη συνεδρίαση, βεβαίως, παρέστη και ένα από τα αδέλφια της μικρής, το οποίο προσήχθη βίαια για να καταθέσει, καθώς δεν ήταν σε θέση να το κάνει τις προηγούμενες μέρες λόγω ασθενείας. Δεδομένου ότι η δίκη διεξάγεται με ταχύτατους ρυθμούς και οι δικάσιμες ορίζονται απανωτά, δεν είχε προλάβει να αναρρώσει φορές κατά τις δύο προηγούμενες φορές, που ήταν η σειρά του να καταθέσει, και ως εκ τούτου, στην τρίτη απουσία του, το δικαστήριο διέταξε την προσαγωγή του.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ