Τραγικές εξελίξεις για την κατάσταση της υγείας του Δημήτρη Κόκοτα

0
181

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις όσον αφορά την κατάσταση υγείας του Δημήτρη Κόκοτα, ο οποίος για παραπάνω από δύο εβδομάδες δίνει τη μάχη του στη ΜΕΘ του νοσοκομείου «Γεννηματάς».

Η δημοσιογράφος της iatropedia.gr, Γιάννα Σουλάκη, μιλώντας στην εκπομπή «Super Κατερίνα», αναφέρθηκε στα νεότερα για την κατάσταση της υγείας του.

Όπως υπογράμμισε η δημοσιογράφος για την κατάσταση της υγείας του Δημήτρη Κόκοτα, «συμπληρώνεται σήμερα 15η μέρα, αυτό που μας λένε οι γιατροί είναι ότι η κατάστασή του είναι σταθερά κρίσιμη, δεν υπάρχει βελτίωση, αλλά ένα μότο που επαναλαμβάνουν διαρκώς είναι ότι απαιτείται χρόνος. Δεν είναι κάτι που θα φανεί, μια θεαματική βελτίωση.

Το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι γιατροί είναι το νευρολογικό, δεν είναι το καρδιολογικό. Ο βασικότερος κίνδυνος είναι τα νοσοκομειακά μικρόβια, όταν ο ασθενής παραμένει στη ΜΕΘ και πλήρως διασωληνωμένος, η τραχειοτομία είναι πάντα ένας κίνδυνος για τα ενδονοσοκομειακά μικρόβια. Οι γιατροί προσπαθούν όσο το δυνατόν συντομότερα να τον αποσωληνώσουν και να τον βγάλουν από τη ΜΕΘ. Η αγωνία των γιατρών είναι να μην υπάρξει νευρολογική βλάβη».

Μεγαλώνει κι άλλο ο κίνδυνος για τον Δημήτρη Κόκοτα: «Δεν μπορούμε να λέμε άλλα από αυτά που ισχύουν, έρχεται η πιο κρίσιμη ημέρα»
Ο Δημήτρης Κόκοτας δίνει διαρκώς μια μεγάλη μάχη, για να μείνει στη ζωή, συνεχίζοντας για 17η ημέρα να βρίσκεται στη ΜΕΘ, με την κατάστασή του να είναι σταθερή μεν, κρίσιμη δε εδώ και αρκετές ημέρες.

Ο γνωστός τραγουδιστής παλεύει και η εκπομπή «Επί Τόπου» μετέφερε μέσω του ρεπορτάζ της, ότι το νευρολογικό είναι το πρόβλημα, που προβληματίζει περισσότερο τους γιατρούς, με τη διαδικασία αποσωλήνωσης να χρειάζεται χρόνο και προσοχή.

Αναφορικά με την εν λόγω προσπάθεια των γιατρών να αποσωληνώσουν τον Δημήτρη Κόκοτα, η Δευτέρα (15/4) μοιάζει να είναι η πιο κρίσιμη ημέρα του, αποτελώντας την τρίτη απόπειρά τους τις τελευταίες ημέρες και ελπίζοντας να υπάρξει αυτή την φορά ευχάριστο αποτέλεσμα.

«Μέρα με την μέρα και ώρα με την ώρα…»
Είναι η 17η ημέρα που ο Δημήτρης Κόκοτας βρίσκεται διασωληνωμένος στο νοσοκομείο «Γεννηματάς» μετά από την καρδιακή ανακοπή που υπέστη πριν δύο εβδομάδες.

Η μεγάλη μάχη του τραγουδιστή να επανέλθει αλλά και των γιατρών να καταφέρουν να τον αποσωληνώσουν συνεχίζεται.

«Του έκαναν τραχειοστομία. Σταθερός είναι. Αυτό μπορούμε να πούμε γιατί και η οικογένεια δεν θέλει να λέμε πολλά πράγματα. Σταδιακά, σιγά-σιγά επειδή είναι άρρωστος της μονάδας, θέλουνε τον χρόνο του» τόνισε η Ματίνα Παγώνη.

Ο Δημήτρης Κόκοτας έχει υποβληθεί σε δύο αξονικές εγκεφάλου με τα αποτελέσματα των εξετάσεων να είναι ενθαρρυντικά.

Η Έλλη Κόκοτα, αδελφή του τραγουδιστή δήλωσε στην εκπομπή Live News: «Πάει κάθε μέρα και καλύτερα. Και εμείς περιμένουμε, όπως περιμένετε και εσείς, έχουμε ενημέρωση μόνο από τους γιατρούς. Είναι καλύτερα, κάθε μέρα πάει και καλύτερα. Εμείς περιμένουμε, κάθε μέρα, ώρα-ώρα, μέρα-μέρα. Ο Δημήτρης ήταν υγιέστατος, δεν είχε κανένα θέμα και θα είναι καλά».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ