Γρηγόρης Λέων: «Αποσύρεται» από την υπόθεση της Πάτρας – Η ανακοίνωσή του

0
106

O Γρηγόρης Λέων είναι ένας από τους ιατροδικαστές που έχει ασχοληθεί εκτενώς με την υπόθεση της Πάτρας και τον θάνατο των τριών παιδιών.

Ο ιατροδικαστής που καθημερινά προσπαθεί να συμβάλει και να βοηθήσει με τον δικό του τρόπο στην ενημέρωση του κοινού για τη συγκεκριμένη υπόθεση, έκανε μια σημαντική ανακοίνωση μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook «αποσυρθεί». Το ανακοίνωσε μάλιστα μέσα από την σελίδα του στον λογαριασμό του στο Facebook.

Συγκεκριμένα, ο Γρηγόρης Λέων το απόγευμα της Τρίτης 12/4 μέσα από μία μακροσκελή ανάρτηση ανακοίνωσε πως αποσύρεται από την υπόθεση της Πάτρας.

«Από την πρώτη στιγμή που βγήκε στη δημοσιότητα η υπόθεση της Πάτρας προσπάθησα με κάθε τρόπο να βοηθήσω το ευρύ κοινό να καταλάβει όσο το δυνατόν καλύτερα τους όρους και τις έννοιες της ιατροδικαστικής επιστήμης που εμφανίζονταν στα σχετικά ρεπορτάζ.

Αυτό θεωρώ ότι ήταν το χρέος μου ως επιστήμονα και το έκανα συχνά σε βάρος της δουλειάς και του προσωπικού μου χρόνου. Πλέον όμως, ορίστηκαν πραγματογνώμονες και πρέπει να αφήσουμε σε αυτούς το χώρο και το χρόνο να βγάλουν τα συμπεράσματά τους. Προσωπικά θα τηρήσω την υπόσχεσή μου σε όσα ΜΜΕ την έχω ήδη δώσει και θα επιστρέψω στα υπόλοιπα καθήκοντά μου. Σας ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον και τη στήριξή σας όλο αυτό το διάστημα», έγραψε χαρακτηριστικά ο Γρηγόρης Λέων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ