Η αποκάλυψη της Σταματίνας Τσιμτσιλή για το πρόβλημα υγείας της Κατερίνας Καινούργιου

0
150

Στην Κατερίνα Καινούργιου και την κατάσταση της υγεία της αναφέρθηκε το πρωί της Τρίτης 6/2 η Σταματίνα Τσιμτσιλή μέσα από την εκπομπή της.

Η Κατερίνα Καινούργιου που τη Δευτέρα 5/2 ξεκίνησε την εκπομπή της λέγοντας πως δεν νιώθει πολύ καλά, χρειάστηκε να αποχωρήσει εκτάκτως από το πλατό και να μεταβεί στο νοσοκομείο. Τελικά, το πρόβλημα που αντιμετώπιζε δεν ήταν κάτι τόσο σοβαρό και όπως είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή, σήμερα θα βγει κανονικά στον τηλεοπτικό αέρα.

«Θέλω να πω για την Κατερίνα, χθες σας ανησύχησε και μας ανησύχησε. Το να φεύγεις κατά τη διάρκεια της ζωντανής εκπομπής σου από τον αέρα, σημαίνει ότι κάτι συμβαίνει. Δεν ήταν πολύ καλά, το είπε κιόλας. Μιλήσαμε και χθες, πήγε στο νοσοκομείο και έκανε μια σειρά από εξετάσεις. Τελικά δεν ήταν κάτι τόσο σοβαρό. Ήταν ένα θέμα που αν η ίδια επιλέξει, θα το πει.

Πάντως σήμερα είναι αρκετά καλύτερα, ξεκουράστηκε. Την καθησύχασαν και οι γιατροί και θα βγει κανονικά η εκπομπή. Μιλήσαμε τώρα, είναι καθ’ οδόν για το κανάλι. Περαστικά και σιδερένια» ανέφερε χαρακτηριστικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ