Η Δήμητρα Πισπιρίγκου «σπάει» τη σιωπή της: «Tα γυρίζει» για τον Μάνο Δασκαλάκη, τι ανέφερε για τη σπιτονοικοκυρά

0
86

Για όλους και για όλα μίλησε η Δήμητρα Πισπιρίγκου, που δηλώνει βέβαιη για την αθωότητα της αδερφή της – Τι ανέφερε για την σπιτονοικοκυρά και τι για τον Μάνο Δασκαλάκη

 

Η αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου υποστήριξε πως η δικογραφία που οδήγησε στη σύλληψη της 33χρονης δεν δείχνει την ενοχή της, αλλά «δείχνει άλλα πράγματα».

Ακολουθώντας τα όσα υποστήριξε, μάλιστα, η κατηγορούμενη στο απολογητικό της υπόμνημα, η Δήμητρα Πισπιρίγκου απέδωσε την ύπαρξη κεταμίνης στη Τζωρτζίνα σε πιθανό ιατρικό λάθος.

«Η σπιτονοικοκυρά είχε πει πως θα άφηνε ένα σπίτι στην Τζωρτζίνα»
Ερωτηθείσα για τη σπιτονοικυρά, η αδερφή της Ρούλας απάντησε πως «από συζητήσεις με τη Ρούλα και τον Μάνο, η γυναίκα ήταν άκληρη».

«Δεν είχε κανέναν συγγενή, ούτε ανίψια, ούτε ξαδέρφια. Δεν προκύπτει από πουθενά αυτό. Και μια κολλητή της φίλη που επικοινωνούσε με τα παιδιά, το ίδιο είχε πει.

Δεν είχε κανέναν. Είχε ορίσει πληρεξούσιο τον Μάνο για όλες τις συναλλαγές της. Τα πάντα. Υπάρχει πληρεξούσιο το οποίο το έχω στην κατοχή μου αυτή τη στιγμή, που ορίζει τον Μάνο. Πάνε να κατηγορήσουν τον Μάνο για ένα ακίνητο, αλλά αυτό δεν υπάρχει. Είμαι σίγουρη».

Όσο για το αν υπήρχε πιθανότητα να «γράψει» κάποιο ακίνητο σε ένα από τα παιδιά, ανέφερε:

Από ό,τι γνωρίζω είχε εκφράσει μια σκέψη, στις αρχές, για την Τζωρτζίνα. Επειδή δεν είχε κανέναν στον κόσμο να το έδινε στην Τζωρτζίνα. Αυτό δεν έγινε, γιατί και τα παιδιά δεν τα ενδιέφερε. Δεν πήγαν να φάνε την περιουσία και το σπίτι κανενός. Δεν είναι τέτοια παιδιά.

Αναδίπλωση της αδερφής για τον Μάνο Δασκαλάκη
Η Δήμητρα Πισπιρίγκου μίλησε και για τον Μάνο Δασκαλάκη, για τον οποίο σε παλαιότερη δήλωση είχε αναφέρει πως κάτι φοβάται.

«Σε καμία περίπτωση δεν περίμενα να αλλάξει, γιατί μέχρι την τελευταία στιγμή που είχαμε επικοινωνία έλεγε τα ίδια και σε εμένα. Δεν το γνωρίζω αν έχει κάτι να φοβάται. Το γνωρίζει ο ίδιος», τόνισε:

«Αυτό είναι κάτι που μπορεί να απαντήσει ο κ. Δασκαλάκης. Γιατί δεν πάει στη ΓΑΔΑ, τι φοβάται κι αν φοβάται κάτι. Δεν φοβάται λέει ο άνθρωπος, δεκτό», ανέφερε αρχικά η Δήμητρα Πισπιρίγκου.

«Αν ήθελε να φέρνει τον Μάνο πίσω, θα κρατούσε τα παιδιά»
«Όταν ένα ζευγάρι χωρίζει, το μέσο επικοινωνίας είναι τα παιδιά», ανέφερε η Δήμητρα Πισπιρίγκου, απαντώντας στις φήμες που κυκλοφορούν.

«Αν ήθελε να φέρει τον Μάνο πίσω, θα κρατούσε τα παιδιά όσο περισσότερο μπορούσε. Δεν θα έκανε κακό στα παιδιά για να φέρει τον Μάνο πίσω.

Η ίδια ήταν αντίθετη με το να γυρίζει ο Μάνος πίσω. Δεν τον καλούσε η ίδια. Ο άνθρωπος μπορεί να μην ήθελε να συνεχίσουν».

«Πρώτα μας ενδιαφέρουν τα παιδιά και μετά η αθώωση της Ρούλας»
Η γυναίκα ρωτήθηκε, στη συνέχεια, για την στάση που προτίθεται να κρατήσει στην υπόθεση.

Ψάχνουμε την πραγματική αλήθεια. Μέχρι στιγμής με τα στοιχεία που έχουμε συγκεντρώσει και εμείς, δεν προκύπτει από πουθενά ότι η Ρούλα έχει κάνει κακό στην Τζωρτζίνα.

«Έχω διαβάσει τη δικογραφία, αυτό που προκύπτει είναι άλλα πράγματα. Πρώτα μας ενδιαφέρουν τα παιδιά και μετά η αθώωση της Ρούλας», σημείωσε χαρακτηριστικά.

«Δεν πιστεύω ότι κάποιος δολοφόνησε τα παιδιά»
Όταν ερωτήθηκε για το ποιος πιστεύει οτί μπορεί να έκανε κακό στα τρία αίψια της, σημείωσε:

Δεν έχω καμία αίσθηση, δεν μπορώ να σκεφτώ ότι κάποιος είχε λόγο να δολοφονήσει την Τζωρτζίνα, ένα παιδί αγαπητό σε όλο τον κόσμο.

«Η ουσία ίσως χορηγήθηκε από κάποιο λάθος», πρόσθεσε.

«Εγώ κακοποιούσα τη Τζωρτζίνα;»
«Εγώ κακοποιούσα την Τζωρτζίνα; Για να ξεκαθαρίζουμε τα πράγματα, η Τζωρτζίνα ήταν το πρώτο μου ανιψάκι.

Το παιδί που με έκανε θεία. Με έκανε να δω πως μεγαλώνει ένα παιδί. Ήταν κομμάτι του εαυτού μου η Τζωρτζίνα, δεν θα την πείραζα ποτέ.

Σαν γονείς κι ο Μάνος και η Τζωρτζίνα μπορεί να την είχαν μαλώσει, εγώ ήμουν αντίθετη και έλεγα αφήστε το παιδί. Όπως όλοι οι φυσιολογικοί γονείς έβαζαν τα όριά τους κι εγώ τα έβγαζα», είπε στη συνέχεια η Δήμητρα Πισπιρίγκου.

dikaiologitika.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ