Η Μαρίνα Πατούλη άλλαξε το επίθετό της

0
45

Άλλαξε επίθετο η Μαρίνα Πατούλη – Τι δήλωσε για τον Γιώργο Πατούλη

Η Μαρίνα Πατούλη πλέον συστήνεται ως Μαρίνα Σταυράκη. Μάλιστα, όπως είπε στην εκπομπή «I Love Σουκου», η Μαρίνα Πατούλη, εξήγησε γιατί πήρε την απόφαση – αρκετό καιρό μετά τον χωρισμό της από τον Γιώργο Πατούλη – να αλλάξει το επίθετό της.

«Έχουν περάσει τρεισήμισι χρόνια από το διαζύγιό μου, το οποίο πραγματικά με στιγμάτισε. Η αλήθεια είναι μετά από 35 χρόνια γάμου ήταν μία ανατροπή στη ζωή μου που ουσιαστικά σημάδεψε και τη σωματική και την ψυχική μου υγεία. Τριάμιση χρόνια μετά, ευχαριστώ για τη δύναμη που άντλησα από φωτεινούς ανθρώπους κυρίως από τις γυναίκες. Μπορώ να στείλω πια ένα αισιόδοξο μήνυμα, ότι μία γυναίκα μετά τα 50 μπορεί να πάρει τη ζωή στα χέρια της, να τη διεκδικήσει και να είναι πιο χαρούμενη και υγιής, μακριά από τοξικότητες».

Μαρίνα Πατούλη: Με τον Γιώργο Πατούλη δεν έχω τίποτα να με ενώνει
Αναφορικά με τις δυσκολίες του διαζυγίου είπε: «Εγώ είμαι ένας άνθρωπος φύσει συντηρητικός, από μια παραδοσιακή συντηρητική οικογένεια, οπότε το στίγμα ή μάλλον η ταυτότητα της διαζευγμένης με βάση τα στερεότυπα και τα ταμπού των γονιών μου ήταν κάτι που με ενοχλούσε πάρα πολύ. Δεν ήταν όμως δική μου απόφαση, ήταν του πρώην συζύγου μου και τον ευχαριστώ πάρα πολύ για αυτό. Αν και τότε δεν μπορούσα να δω, οτιδήποτε τοξικό μας κρατάει πίσω. Τώρα θέλω να δώσω μήνυμα σε οποιαδήποτε γυναίκα κακοποιείται ψυχολογικά ή υφίσταται bullying».

Και συνέχισε: «Με τον πρώην σύζυγό μου δεν έχω πλέον τίποτα να με ενώνει, εκτός από το παιδί μας φυσικά. Πολύ τυπική επαφή έως τίποτα. Αφήνω πίσω ό,τι με πληγώνει. Άλλαξα και το επώνυμό μου, όχι πλέον Μαρίνα Πατούλη αλλά Μαρίνα Σταυράκη, ή απλώς Μαρίνα».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ