Η νονά της Τζωρτζίνας προκαλεί αντιδράσεις με τις δηλώσεις της

0
81

Στην εκπομπή Πρωινό φιλοξενήθηκαν δηλώσεις της νονάς της μικρής Τζωρτζίνας, δηλώσεις οι οποίες ενόχλησαν τον Γιώργο Λιάγκα με αποτέλεσμα να ξεσπάσει

Νονά: «Υπάρχει λόγος μια μάνα να σκοτώσει το παιδί της; Μπορεί μια μάνα να σκοτώσει το παιδί της; Και γιατί; Πώς μπορεί να μου έχει προξενήσει εμένα τόσο πόνο. Γιατί ένα χρόνο γι’ αυτό το παιδί έκλαιγα κάθε μέρα. Θα τη ρώταγα γιατί μου έκανες τέτοιο κακό;», ήταν η φράση που έκανε τον Γιώργο Λιάγκα να βγει εκτός εαυτού. «Όλοι για τον εαυτό τους μιλάνε, μου κάνει εντύπωση. Πέθαναν τρία παιδιά και βγαίνουν όλοι και μιλάνε για τον εαυτό τους.

Κυρία μου, ποιος σου έκανε κακό εσένα; Πέθαναν τρία παιδιά και η Δικαιοσύνη κατηγορεί τη μάνα ότι σκότωσε το ένα παιδί της, και το κακό έγινε σε σένα επειδή έκλαιγες; Απαντάς αν είναι ή αν δεν είναι το έγκλημα του αιώνα; Και ένα παιδί βασανίστηκε επί έξι μήνες για να πεθάνει; Και πιθανό να είδε και τα αδελφάκια του πώς πέθαναν. Και ο καθένας εδώ κοιτάει την πάρτη του; Το αν έκλαιγε ή δεν έκλαιγε και έχουν αφαιρεθεί οι ζωές τριών παιδιών; Να υπάρχει και λίγο τσίπα πια σε αυτά που λένε, όποιοι τα λένε», είπε ο παρουσιαστής.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ