Η Πισπιρίγκου σκότωσε τη Μαλένα για να μην αποχωριστεί τον Δασκαλάκη;

0
95

Από τις ιστολογικές εξετάσεις της Μαλένας προέκυψε «έντονο πνευμονικό οίδημα, έντονη πνευμονική συμφόρηση», όπως και στην περίπτωση της Ίριδας. Επιπλέον, στον εγκέφαλο του 3,5 ετών κοριτσιού είχαν βρεθεί ενδείξεις αλλοιώσεων, συνεπεία αποξυγοναιμίας, δηλαδή έλλειψης οξυγόνου
Με τις έρευνες των Αρχών για τον θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας να συνεχίζονται με ταχείς ρυθμούς, το φως της δημοσιότητας βλέπουν πληροφορίες για τον θάνατο της μικρής Μαλένας το 2019.

Πρόκειται για το πρώτο παιδί της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη που άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 3,5 ετών.

Σημειώνεται πως οι ιατροδικαστές κάνουν λόγο για ασφυκτικό θάνατο της μικρής, σύμφωνα με τα ευρήματα που έχουν στην κατοχή τους. Η Μαλένα πέθανε δύο χρόνια πριν από την Ίριδα, με τον θάνατό της να αποδίδεται τότε σε ηπατική ανεπάρκεια. Αυτή η αιτία θανάτου ωστόσο δεν ήταν σύμφωνη με την κλινική εικόνα του κοριτσιού. Γι’ αυτό, πλέον, υπό το πρίσμα των εξελίξεων η συγκεκριμένη περίπτωση επανεξετάζεται από την άτυπη επιτροπή που έχει συσταθεί υπό την εποπτεία του προϊσταμένου της Κεντρική Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας, Νικόλαου Καρακούκη.

Από τις ιστολογικές εξετάσεις της Μαλένας προέκυψε «έντονο πνευμονικό οίδημα, έντονη πνευμονική συμφόρηση», όπως και στην περίπτωση της Ίριδας. Επιπλέον, στον εγκέφαλο του 3,5 ετών κοριτσιού είχαν βρεθεί ενδείξεις αλλοιώσεων, συνεπεία αποξυγοναιμίας, δηλαδή έλλειψης οξυγόνου.

Τι συνέβη στο νοσοκομείο
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του αστυνομικού συντάκτη των εφημερίδων «ΤΑ ΝΕΑ» και «ΤΟ ΒΗΜΑ», Βασίλη Λαμπρόπουλου, όταν η Μαλένα εισήχθη στο νοσοκομείο έγινε ενημέρωση των γιατρών προς τους γονείς πως η περίπτωσή της μπορεί να είναι ιάσιμη, όμως θα έπρεπε ένας από τους δύο γονείς να μείνει για ένα χρονικό διάστημα -περίπου 20 ημερών- στο νοσοκομείο, και μετά θα έπρεπε η Μαλένα η οποία νοσούσε με λευχαιμία να παραμείνει σε έναν από τους ξενώνες της «Φλόγας», στην Αθήνα, για 7-8 μήνες.

Όπως αναφέρει η ίδια πηγή, στο σημείο εκείνο υπήρξε προστριβή του ζευγαριού, καθώς η μητέρα θα έπρεπε να μείνει στην Αθήνα και ο πατέρας στην Πάτρα, με το σενάριο του χωρισμού να φαντάζει αρκετά πιθανό.

Σε περίπτωση που φτάσουμε στο σημείο να αποδειχτεί ότι o θάνατος της Μαλένας οφείλεται σε δολοφονία από τη Ρούλα Πισπιρίγκου, υπάρχει η σκέψη στο μυαλό του Μάνου Δασκαλάκη ότι η 30χρονη δεν ήθελε να μείνει μακριά του, προβαίνοντας ίσως στην αποτρόπαια πράξη.

Σε επικοινωνία του Βασίλη Λαμπρόπουλου με γιατρό του νοσοκομείου «Ελπίς» που νοσηλευόταν η Μαλένα, επιβεβαίωσε πως από τα πρώτα 24ωρα νοσηλείας της Μαλένας υπήρξε ενημέρωση στο ζευγάρι πως έπρεπε να μείνει η μικρή ένα διάστημα στο νοσοκομείο και μετά θα νοσηλευτεί σε κάποιο ξενώνα ώστε να παρακολουθείται από τους γιατρούς.

Τα στοιχεία αυτά επιβεβαιώνει και η πλευρά του 30χρονου, λέγοντας πως υπήρξε προστριβή μεταξύ του ζευγαριού για το ζήτημα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ