Κατερινόπουλος: «Δεν ήταν τόσο χαζή να αγοράσει κεταμίνη από εκεί»

0
72

Για τον τρόπο και τον τόπο που η Ρούλα Πισπιρίγκου ενδέχεται να προμηθεύτηκε την κεταμίνη μίλησε ο Θανάσης Κατερινόπουλος.
Ο ταξίαρχος εν αποστρατεία θεωρεί ότι κάποιος άλλος βρήκε την ουσία. Την ίδια ώρα, διερωτάται πώς η Ρούλα γνωρίζει για τις κινήσεις του Μάνου μέσα από τη φυλακή.

Αγωνιώδης είναι η προσπάθεια για τον εντοπισμό της διαδρομής της κεταμίνης, της ουσίας με την οποία η Ρούλα Πισπιρίγκου κατηγορείται ότι σκότωσε την πρωτότοκη κόρη της. Σήμερα, η ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση, υπέβαλλε αίτημα προς τον Εθνικό Οργανισμό Φαρμάκων, ζητώντας να της διαβιβαστούν στοιχεία για τη θανατηφόρα ουσία.

Από την πλευρά του, ο ταξίαρχος εν αποστρατεία, Θανάσης Κατερινόπουλος, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με τη Μάρα Ζαχαρέα, εξέφρασε την άποψη ότι δε θα βρεθεί κανένα ίχνος της κεταμίνης σε τηλέφωνα και ηλεκτρονικούς υπολογιστές της Ρούλας και ότι προμηθεύτηκε την ουσία από τον χώρο των τοξικομανών:

Πιστεύω ότι δε θα προκύψει μέσα από την έρευνα σε υπολογιστές, τάμπλετ κλπ. η διαδικασία αγοράς της κεταμίνης. Δεν ήταν τόσο χαζή να αγοράσει κεταμίνη από εκεί.

«Έχω πει κατ΄επανάληψη ότι η κεταμίνη χρησιμοποιείται από πάρα πολλούς ασθενείς – χρήστες ως υποκατάστατο στις διάφορες πιάτσες ναρκωτικών. Άνετα κάποιος θα μπορούσε να προμηθευτεί την ουσία από κάποιο στέκι ναρκωμανών της Πάτρας. Δεν είναι απαραίτητο ότι πήγε η ίδια η Ρούλα. Θα μπορούσε να πάει οποιοδήποτε άλλος δικός της, φίλος, γνωστός κλπ.», υπογράμμισε ο κ. Κατερινόπουλος και πρόσθεσε:

«Οποιοσδήποτε έδωσε αυτή την κεταμίνη σε οποιοδήποτε πρόσωπο που υποψιάζεται ότι μπορεί να έχει σχέσει να πάει να το καταθέσει, να μη φοβάται τη σύλληψη. Προφανώς δεν ήξερε ότι θα χορηγηθεί σε παιδί».

Κατερινόπουλος στο Star: «Υπάρχει δίαυλος επικοινωνίας μεταξύ Ρούλας και Μάνου»
Στη συνέχεια της τοποθέτησής του, ο κ. Κατερινόπουλος σχολίασε τη συνέντευξη της Ρούλας Πισπιρίγκου μέσα από τη φυλακή, στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και τον Γιώργο Σόμπολο.

«Αυτη η γυναίκα λέει ότι έχει χάσει τον ύπνο της. Τώρα τον έχασε τον ύπνο της; Δεν τον είχε χάσει όταν είχε χάσει τα άλλα δύο παιδιά; Αυτή τη στιγμή φέρεται ως κατηγορούμενη για τον θάνατο της Τζωρτζίνας. Στη συνέντευξη δε μίλησε για τη Τζωρτζίνα, αλλά για τα άλλα δύο παιδιά, το πανάκι κτλ.», επεσήμανε ο ταξίαρχος.

«Και αυτή και ο σύζυγός της ρίχνουν τη μπάλα στην εξέδρα. Γιατί; Γιατί γνωρίζουν. Πώς γνωρίζει τι κάνει ο Μάνος μέσα από τη φυλακή; Ότι μένει στην Αθήνα, ότι κινείται με τη μηχανή, ότι έχει φίλη, ότι συζεί με άλλες δύο, μία κλπ. Άρα υπάρχει δίαυλος επικοινωνίας. Ξέρουν πολύ καλά τι λένε. Οσονούπω θα έρθουν και τα αποτελέσματα, που δε θα είναι ευνοϊκά για την οικογένεια γενικώς», κατέληξε ο κ. Κατερινόπουλος.

newsique.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ