«Μαμά ένας κακός σκοτώνει τον μπαμπά μας» – Ο γιος του θύματος έβλεπε τον φόνο από το μπαλκόνι

0
176

Συγκλονιστικές είναι οι εικόνες που αναπαρουσιάστηκαν στη Νίκαια, καθώς ένας 39χρονος άνδρας δολοφονήθηκε από τον πεθερό του σε μια σκηνή αγριότητας. Το παιδί του θύματος ήταν μάρτυρας στο φονικό, παρακολουθώντας τα γεγονότα από το μπαλκόνι και κραυγάζοντας προς τη μητέρα του: “Ένας κακός άνθρωπος σκότωσε τον μπαμπά μας”.

Αυτόπτης μάρτυρας περιγράφει τη στιγμή της δολοφονίας στη Νίκαια και τα όσα τραγικά διαδραματίστηκαν. «Είδα έναν που φοράει σκούφο να κρατάει μια καραμπίνα και να ακούω κι έναν δεύτερο πυροβολισμό. Μετά τον δεύτερο πυροβολισμό τα ουρλιαχτά σταμάτησαν. Τα ουρλιαχτά ήταν του θύματος. Ακούω τη γυναίκα του θύματος από το μπαλκόνι να φωνάζει: “Στέλιο μπες, μπες μέσα” και “βοήθεια”».

Και συνεχίζει: «Βλέπω τον δολοφόνο να φεύγει λίγο προς τα πάνω να επιστρέφει ξανά πίσω, να κοιτάει προς το σπίτι του θύματος και να ακούω κι έναν τρίτο πυροβολισμό. Μετά από αυτό τον χάνω.

Προφανώς ήταν ο πυροβολισμός που αυτοκτόνησε κι έπεσε. Όσον ήμουν μαζί, η σύζυγος του θύματος στους αστυνομικούς περιέγραφε τα γεγονότα και το χειρότερο που είπε είναι ότι το θύμα έβγαλε το αυτοκίνητο για να πάει το παιδί του στο νήπιο, το παιδάκι ήταν στο μπαλκόνι, είδε τη σκηνή και φώναζε “μαμά – μαμά ένας κακός σκότωσε τον μπαμπάς μας”».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ