Καταγγελία: «Μελανιές στο σώμα της Τζωρτζίνας – Άλλαζε η συμπεριφορά της»

0
112

Συνεχίζεται το θρίλερ γύρω από την υπόθεση των τριών παιδιών στην Πάτρα, των οποίων οι θάνατοι σημειώθηκαν σε σύντομο χρονικό διάστημα μεταξύ τους. Αυτή τη φορά, μια μαρτυρία στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ» βάζει «φωτιά» για τη συμπεριφορά της Τζωρτζίνας στο νοσοκομείο αλλά και για τις μελανιές που είχε στο σώμα της.

Πιο συγκεκριμένα, η μαρτυρία που προβλήθηκε από την εκπομπή «Φως στο Τούνελ» για την Τζωρτζίνα, το ένα από τα τρία παιδιά που έχασαν τη ζωή τους στην Πάτρα, αναφέρει πως:

«Η Τζωρτζίνα ήταν εδώ σ’ εμάς λίγο πριν πεθάνει όταν πια δεν μπορούσε να συνεννοηθεί. Δεν επικοινωνούσε, δεν μιλούσε. Μόνο τα χέρια της κούναγε και γέλαγε. Όταν το παιδί μας έβλεπε, έδειχνε ευτυχισμένο, γελούσε. Όταν βρισκόταν με πρόσωπο από τον οικογενειακό του χώρο άλλαζε… Έδειχνε φοβισμένο. Βλέπαμε ότι από την οικογένεια το ίδιο πρόσωπο δεν ακολουθούσε τις οδηγίες που δίναμε σε πολλά πράγματα. Δεν μπορούσαμε να συνεργαστούμε» και πρόσθεσε:

«Μας κατηγόρησε ότι εμείς χτυπούσαμε την Τζωρτζίνα και την είχαμε μελανιάσει. Είδαμε όντως μελανιές στο χέρι του παιδιού. Και τα σημάδια ήταν έντονα… Βέβαια γίνανε αλλιώς, καταλαβαίνετε τι εννοώ. Όταν βλέπεις το παιδί να πνίγεται από φλέματα και εκείνη την ώρα να φοβάται κιόλας, νομίζω τρέχεις να το βοηθήσεις. Αυτό ξέρω. Όταν απλά το κοιτάζεις να κοκκινίζει με απάθεια και τρέχεις μόνο όταν εμφανιστούν οι νοσηλεύτριες, είναι άλλο πράγμα… Έφτασε το ίδιο πρόσωπο να με ρωτάει αν έχω μιλήσει στην κυρία Νικολούλη. Αν με πήρε τηλέφωνο να με ρωτήσει για την Τζωρτζίνα».

Υπενθυμίζεται ότι μια ερώτηση της μητέρας των παιδιών στη νοσηλεύτρια του νοσοκομείου στο Ρίο, μπαίνει στο μικροσκόπιο των Αρχών, καθώς, όπως ανέφεραν οι αποκλειστικές πληροφορίες της εκπομπής Live News, η νοσηλεύτρια θα αποκαλύψει ότι της έγινε ερώτηση από τη μητέρα αν τα δωμάτια νοσηλείας έχουν κάμερες ασφαλείας.

Με πληροφορίες από «Φως στο Τούνελ»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ