Μεσολόγγι: Απίστευτη ανατροπή – «Άλλοι σκότωσαν τον Μπάμπη»

0
353

Βάσιμες ενδείξεις ότι μέρος των χρημάτων του Μπάμπη Κούτσικου διαχειριζόταν ο 50χρονος κρεοπώλης, που τελικό προορισμό είχαν άλλα πρόσωπα, διαθέτουν στα χέρια του οι Αρχές και οι αξιωματικοί που ερευνούν τη δολοφονία στο Μεσολόγγι.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Real, οι Αρχές έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα μετά από πληροφορίες που έφτασαν στα «χέρια» τους και σύμφωνα με αυτές «και άλλα πρόσωπα μέσω του κρεοπώλη έλαβαν χρήματα, τα οποία είτε αδυνατούσαν να επιστρέψουν, είτε αρνούνταν να το πράξουν».

Σε περίπτωση που επιβεβαιωθεί αυτό το σενάριο, ίσως έχει βάσει ο ισχυρισμός του κρεοπώλη ότι «εγώ είχα δανειστεί 1000 ευρώ τον Σεπτέμβρη και του τα επέστεψα όλα στο χέρι, τα 6500 μετά τον Δεκαπενταύγουστο και τα 1000 ευρώ στις γιορτές των Χριστουγέννων».

Το ίδιο το θύμα, όμως, μιλώντας στην μητέρα του είχε πει πως του είχε «φάει» 17.000 ευρώ «και δεν μου τα επιστρέφει».

Υπενθυμίζεται πως ο κρεοπώλης αρνείται τα πάντα, γεγονός που έχει προκαλέσει εντύπωση στις Αρχές, παρά τις πολύωρες ανακρίσεις με αξιωματικό να αναφέρει στη Real «συμπεριφέρεται σαν να μας λέει πως ‘εγώ ήμουν το δόλωμα, απλώς τον παγίδεψα, άλλοι τον έφαγαν’ χωρίς όμως να μας το πει από φόβο για την ζωή του».

Επίσης αναπάντητο παραμένει το ερώτημα πού ξόδευε τα χρήματα τα οποία δανειζόταν ο 50χρονος από το θύμα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ