Μεσολόγγι: Σοκ με τις συνομιλίες –Μπλεγμένοι σε παρανομίες Μπάμπης-κρεοπώλης

0
220

Πυκνώνει το μυστήριο γύρω από τη δολοφονία του Μπάμπη Κούτσικου καθώς οι Αρχές ανέκτησαν μηνύματα από κινητό μέλους της παρέας που του είχε στείλει ο κρεοπώλης και είχαν σβηστεί.
Σύμφωνα με το STAR, τα εγκληματολογικά εργαστήρια έχουν καταφέρει να ανακτήσουν αρκετά διεγραμμένα μηνύματα και συνομιλίες από το κινητό του κρεοπώλη, αλλά και ενός ακόμα προσώπου της παρέας του Μπάμπη, του οποίου η εμπλοκή στην υπόθεση ερευνάται από την αστυνομία.

Συγκεκριμένα, σε ένα από τα κινητά που κατασχέθηκαν και φέρεται να ανήκει σε μέλος της ευρύτερης παρέας του Μεσολογγίου, ανακτήθηκαν διεγραμμένες συνομιλίες με τον κρεοπώλη για αρχαιότητες και παράνομες ανασκαφές.

Μάλιστα, όπως ειπώθηκε οι αστυνομικοί έμειναν έκπληκτοι όταν άκουσαν τις συγκεκριμένες συνομιλίες, καθώς δεν μπορούσαν να πιστέψουν πώς ένας νεαρός συναναστρέφεται με τον 51χρονο και μάλιστα φέρονται να ασχολούνται με παράνομες ενέργειες.

Επιπλέον οι πληροφορίες της εκπομπής αναφέρουν ότι έχουν ανακτηθεί μηνύματα που εμπλέκουν τον κρεοπώλη σε σωρεία αδικημάτων, καθώς και φωτογραφίες αντικειμένων, τα οποία φαίνονται σε διάφορες συνομιλίες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ