Μυστηριώδες ανώνυμο τηλεφώνημα δέχτηκε η Γιώτα Κηπουρού. Ήταν η Ρούλα Πισπιρίγκου;

0
113

Θρίλερ στην Πάτρα: Ενδέχεται πίσω από το τηλεφώνημα να κρύβεται η Ρούλα Πισπιρίγκου με στόχο να θολώσει τα νερά και να στρέψει την προσοχή των δημοσιογράφων στον Μάνο Δασκαλάκη

Ένα μυστηριώδες ανώνυμο τηλεφώνημα δέχτηκε στο κινητό της η δημοσιογράφος Γιώτα Κηπουρού, με τη φωνή στην άλλη γραμμή να ζητά να ψάξουν τον Μάνο Δασκαλάκη και τότε θα βρουν την αιτία που πέθανε η Τζωρτζίνα.

Για το περίεργο τηλεφώνημα και όσα δήλωσε στη δημοσιογράφο η αλλοιωμένη φωνή μίλησε ο ποινικολόγος Φώτης Σπυρόπουλος.

«Αυτό το τηλέφωνο αποτελεί ένα ακόμα επεισόδιο σε αυτό το μακάβριο σίριαλ του love story της κατηγορουμένης με τον πρώην σύζυγό της. Κάθε πληροφορία είναι ελέγξιμη για τον εάν είναι η κατηγορουμένη ή δεν είναι. Ωστόσο φαίνεται ότι η κυρία που καλεί τη δημοσιογράφο δηλώνει ψευδή ιδιότητα. Σε κάθε περίπτωση εάν είναι η κατηγορούμενη είναι κάτι που θα κληθεί να το εξηγήσει αρμοδίως», είπε.

Σύμφωνα με τον ίδιο, ενδέχεται πίσω από το τηλεφώνημα να κρύβεται η Ρούλα Πισπιρίγκου με στόχο να θολώσει τα νερά και να στρέψει την προσοχή των δημοσιογράφων στον Μάνο Δασκαλάκη.

Ο κ. Σπυρόπουλος ανέλυσε τους λόγους που η υπόθεση αυτή συγκλόνισε το πανελλήνιο: «Τρία ανήλικα παιδιά έχουν πεθάνει. Αυτό και μόνο αρκεί για να κινητοποιήσει τις Αρχές και να συγκλονίσει την κοινή γνώμη. Βάζοντας μέσα τα κενά αναφορικά με τις ιατροδικαστικές εκθέσεις αυτό γίνεται αρκετά πιο δύσκολο, γιατί μπαίνουν τεχνικά θέματα. Εκεί είναι το μεγάλο ζήτημα. Ειδικά για την Τζωρτζίνα, το παιδί έφυγε σε ένα νοσοκομείο κι αν ισχύει η κατηγορία που έχει αποδοθεί στην κατηγορούμενη, φέρεται να έχει επιλέξει μέσα σε νοσοκομείο, γιατί μέσα στο νοσοκομείο θα ήταν υπεύθυνοι σε κάθε περίπτωση οι γιατροί. Για κάποιον που θέλει ένα προμελετημένο έγκλημα το νοσοκομείο είναι πιο ασφαλές περιβάλλον σε σχέση με το σπίτι ή άλλο χώρο», είπε και τόνισε πως η υπόθεση της Πάτρας είναι μοναδική στα ποινικά και εγκληματικά χρονικά της χώρας.

 

Ρούλα Πισπιρίγκου: Το αίτημα από τη φυλακή – «Εσκεμμένα μπήκε το τάμπλετ στον τάφο της Τζωρτζίνας»
Η Ρούλα Πισπιρίγκου εξακολουθεί να αρνείται κάθε σχέση με τον θάνατο των κοριτσιών ενώ ζητά να γίνει εκτεταμένος γονιδιακός έλεγχος ως προς τους θανάτους των τριών μικρών κοριτσιών.

Στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» μίλησε ο δημοσιογράφος της εφημερίδας Πελοπόννησος, Γιώργος Αναστασόπουλος, αναφορικά με τις εξελίξεις στην υπόθεση της Πάτρας. Όπως αποκάλυψε, υπάρχουν πληροφορίες για απειλητικά μηνύματα εναντίον των μαρτύρων της υπόθεσης, ενώ μίλησε και για ένα νέο αίτημα της Ρούλας Πισπιρίγκου.

«Όσο σφίγγει ο κλοιός, τόσο μεγαλύτερη είναι η νευρικότητα. Κάποιοι μάρτυρες έχουν απειληθεί με ανώνυμα τηλεφωνήματα και μηνύματα. Δεν πτοούνται. Για τη σπιτονοικοκυρά συνεχίζεται η διαδικασία της προκαταρκτικής εξέτασης», ανέφερε ο δημοσιογράφος. «Γιατροί, νοσοκόμες αλλά και μάρτυρες που δεν έχουν ακόμη καταθέσει έχουν δεχτεί απειλές», πρόσθεσε.

Ο ίδιος προχώρησε και σε μια αποκάλυψη για νέο αίτημα της Ρούλας Πισπιρίγκου. «Η Ρούλα Πισπιρίγκου θέλει πλέον να γίνει πιο εκτεταμένος γονιδιακός έλεγχος γιατί η ίδια πιστεύει ότι εκεί είναι το πρόβλημα», είπε χαρακτηριστικά.

«Εσκεμμένως μπήκε το τάμπλετ στον τάφο της Τζωρτζίνας»
«Εάν δεν μιλήσουν τα ψηφιακά πειστήρια, όλα είναι στον αέρα. Τα δικαστήρια δεν δικάζουν με ενδείξεις, αλλά με αποδείξεις. Έτσι, ήγγικεν η ώρα για να ξετυλιχτεί το κουβάρι. Πρόκειται για μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της αστυνομίας, στο κομμάτι των αποδείξεων στα ευρήματα του τάμπλετ», ανέφερε o διευθυντής του Ινστιτούτου CSI, Μανώλης Σφακιανάκης.

«Ο δεκάλογος του τάμπλετ που περιμένουμε να δούμε, αφορά στην εύρεση των αναζητήσεων των ουσιών που έχουν βρεθεί, τις παραγγελίες, τις διαδρομές, τις επικοινωνίες, τα πρόσωπα, τα ηλεκτρονικά ίχνη, τις συναντήσεις προσώπων, τις ταυτοποιήσεις προσώπων μέσω κεραιών κινητής, την ανάκτηση διαγραμμένων και τέλος τις επαφές. Αυτά είναι τα στοιχεία είναι στο μικροσκόπιο των αρχών», πρόσθεσε ο κ. Σφακιανάκης.

«Ο χρόνος που χρειάζεται είναι το πολύ 10-15 μέρες. Οι ερευνητές θα έχουν κάνει φύλο και φτερό το τάμπλετ. Μετά θα έχουμε στο πρώτο 10ήμερο του Μαΐου την πρώτη εγκληματολογική έκθεση. Το τάμπλετ το είχε κλείσει επιμελώς στο φέρετρο της μικρής. Είναι το στοιχείο που θα δώσει τις περισσότερες πληροφορίες»

»Στις ηλεκτρονικές συσκευές, υπάρχουν οι ρυθμίσεις που δίνουν φωνητικές εντολές και αυτό θα δώσει τις απαντήσεις. Εάν δεν είχε κλείσει τις ρυθμίσεις τότε το τάμπλετ «ακούει». Εσκεμμένως μπήκε το τάμπλετ στον τάφο της Τζωρτζίνας η Ρούλα Πισπιρίγκου. Η Google έχει φτιάξει το προφίλ όλων των χρηστών της στον κόσμο», επεσήμανε χαρακτηριστικά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ