Νεκρό κορυφαίο στέλεχος τηλεοπτικής εκπομπής μετά τον έλεγχο των οικονομικών

0
304

Θρίλερ με τον θάνατο κορυφαίου στελέχους διάσημης τηλεοπτικής εκπομπής.
Ο άνδρας εντοπίστηκε νεκρός λίγο καιρό μετά την έναρξη έρευνας για τα οικονομικά του show που προβάλλεται στην τηλεόραση.

Σύμφωνα με την Page Six, ο Matt Uzzle ήταν εκτελεστικός υπεύθυνος της εκπομπής «Sherri», που παρουσιάζει η Sherri Shepherd. Βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στο Piermont της Νέας Υόρκης στις 13 Φεβρουαρίου, ενώ η έρευνα είναι ανοιχτή.

Πληροφορίες ανέφεραν ότι ο άνδρας φέρεται να έβαλε τέλος στη ζωή του, όμως οι αρχές ερευνούν όλα τα ενδεχόμενα, ακόμη και της ανθρωποκτονίας, γιατί πιστεύουν πως δεν έφυγε τυχαία από τη ζωή τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή.

Με βάση το αμερικανικό δημοσίευμα, η εκπομπή «Sherri» φέρεται να μην μπορούσε να εκπληρώσει τις οικονομικές υποχρεώσεις της το τελευταίο χρονικό διάστημα και να έχει πολλές απλήρωτες οφειλές. Παράλληλα, φέρεται να μεταθέτει τα χρέη της αλλού, σε μια προσπάθεια να πάρει οικονομική ανάσα.

Ωστόσο, η Sherri Shepherd ανέφερε πως παρά την έρευνα που διεξάγουν οι αρχές, η εκπομπή είναι εντάξει στα οικονομικά της και ισχυρίστηκε ότι δεν υπάρχει κάποια απλήρωτη υποχρέωση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ