Οι αντιφάσεις της συγκατοίκου της εξαφανισμένης Σταυρούλας

0
112

Πρόσωπο “κλειδί” στην υπόθεση εξαφάνισης της Σταυρούλας από την Κυψέλη, είναι η συγκάτοικός της, η οποία φαίνεται πως έχει πέσει σε πολλές αντιφάσεις.

Τα ίχνη της 53χρονης Σταυρούλας, χάθηκαν τον περασμένο Αύγουστο από την Κυψέλη και όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα”, η συγκάτοικος σε δηλώσεις της τόσο στην εκπομπή “Φως στο Τούνελ”, όσο και στη Ρούλα Κουσκουρή έχει υποστηρίξει ότι δεν καβγάδιζε με την 53χρονη, απλά τον τελευταίο καιρό είχαν έντονους διαπληκτισμούς.

Γειτόνισσα, όμως, των δύο γυναικών έχει πει στην εκπομπή ότι μάλωναν πάρα πολύ και δεν τις ένοιαζε αν τις άκουγαν σε όλη τη γειτονιά. Όπως είπε την ημέρα ήταν ήσυχες και δεν ακούγονταν καθόλου, όμως από τις 22:00 το βράδυ και μετά μάλωναν τόσο πολύ που νόμιζαν ότι η μία θα κάνει κακό στην άλλη.

Ασαφής είναι επίσης τόσο η ώρα, όσο και η ημερομηνία της εξαφάνισης της Σταυρούλας. Η συγκάτοικος υποστηρίζει ότι στις 23 Αυγούστου το απόγευμα στο χρονικό διάστημα από τις 19:10 έως τις 19:40 η 53χρονη πήρε ένα σακίδιο πλάτης κι έφυγε από το σπίτι για να συναντήσει υποτίθεται ένα ζευγάρι που θα της έδινε δουλειά.

Στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη περιόρισε το χρονικό διάστημα από τις 19:30 έως τις οχτώ παρά. Όμως και πάλι γείτονας είπε ότι την είδε το επίμαχο βράδυ γύρω στις 22:00 να φεύγει από την πολυκατοικία. Μάλιστα αναρωτήθηκε πού πήγαινε τόσο αργά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ