Ηχητικό ντοκουμέντο που σοκάρει. Οι απειλές της Ζενεβιέβ στους σπουδαστές της σχολής.

0
56

Οι πρόσφατες καταγγελίες του Ηλία Γκιώνη για την σχολή της Βίκυς Καγιά και κυρίως για την απαράδεκτη συμπεριφορά των καθηγητών που διδάσκουν συνεχίζουν με αμείωτο ρυθμό.

Ο γνωστός ακτιβιστής, που έχει αποκαλύψει υποθέσεις κακοποίησης που συγκλόνισαν την κοινή γνώμη, πέρασε στο επόμενο βήμα και δημοσίευσε ηχητικό ντοκουμέντο με λεγόμενα της Ζενεβιέβ Μαζαρί.

Στις προηγούμενες καταγγελίες ο Ηλίας Γκιώνης είχε κατηγορήσει την σχολή της Καγιά «Fashion Workshop» ότι ζητά εξωφρενικά ποσά ως δίδακτρα από τους φοιτητές, ενώ δεν τους παρέχει κάποιο χαρτί ή βεβαίωση σπουδών.

Παράλληλα, ο ακτιβιστής καταγγέλλει την αγενή συμπεριφορά της Ζενεβιέβ – την οποία γνωρίσαμε ως art director και έπειτα coach του ριάλιτι Greece’s Next Top Model – αλλά και άλλων καθηγητών της σχολής.

Με ανάρτησή του στο Instagram αλλά και ηχητικό ντοκουμέντο ο Ηλία Γκιώνης αποδεικνύει την αντιεπαγγελματική συμπεριφορά της Ζενεβιέβ απέναντι σε σπουδαστές της σχολής.

Η ίδια ακούγεται να λέει σε μαθητές: «Δεν με ενδιαφέρει ούτε η άποψή σας, ούτε τι πιστεύετε, ούτε τι λέτε. Εδώ δεν κρίνομαι εγώ αλλά εσείς. Όταν θα πηγαίνετε και θα μιλάτε για εμένα -που είναι χαζομάρα σας γιατί είμαι μια σε όλη τη χώρα- θα προσέχετε. Δεν με ενδιαφέρει τι πιστεύετε για εμένα αλλά θα έπρεπε να σας ενδιαφέρει τι πιστεύω εγώ για εσάς. Εσείς ψάχνετε για δουλειά. Μου είπαν τι είπατε και εγώ σας κάλυψα γιατί δεν είναι ωραία εικόνα για εσάς».

Η Ζενεβιέω Μαζαρί καταλήγει: «Προσέξτε που ανοίγετε το στόμα σας και τι λέτε. Καλά θα κάνετε όταν θα ανοίγετε το στόμα σας να μην χρησιμοποιείται το όνομά μου».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ