Πάτρα – Οι συμπτώσεις με το οξυγόνο και τις ανακοπές της γιαγιάς που φρόντιζε η Ρούλα

0
141

Κατά πληροφορίες οι οποίες δεν επιδέχονται καμία αμφισβήτηση, η τραγική μητέρα εργάστηκε μέχρι και τις 8 Αυγούστου 2020 «περιθάλποντας» μια 88χρονη γιαγιά, η οποία κατέληξε μία ημέρα μετά την απόφαση της κυρίας Πισπιρίγκου να εγκαταλείψει τη «νοσηλεία» της γιαγιάς καθώς βρισκόταν σε προχωρημένη εγκυμοσύνη στην Ίριδα. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, εκείνη τη μοιραία ημέρα η μητέρα των τριών παιδιών βρισκόταν σε κομμωτήριο, όπου και ενημερώθηκε ότι η ηλικιωμένη γυναίκα ήταν στα τελευταία της.

 

Εγκατέλειψε το κομμωτήριο και πήγε στο διαμέρισμα της ηλικιωμένης, για να επιστρέψει 45 λεπτά αργότερα (στο κομμωτήριο) προκειμένου να ολοκληρώσει τη βαφή.
Εντυπωσιακό είναι το γεγονός ότι από την έρευνα της εφημερίδας προκύπτει ότι η ηλικιωμένη γυναίκα, στην οποία η κυρία Πισπιρίγκου προσέφερε τις υπηρεσίες της (από τις 08.00 μέχρι τις 13.00 και από τις 17.00 μέχρι τις 21.00), αντιμετώπιζε συχνά πρόβλημα με το οξυγόνο που της χορηγούνταν, ενώ είχε υποστεί και δύο επεισόδια (παρουσία της κυρίας Πισπιρίγκου) που προσομοίαζαν με ανακοπή.

 

Το πρώτο περιστατικό συνέβη τον Ιούλιο του 2021, ενώ όταν έφτασαν οι άνδρες του ΕΚΑΒ διαπίστωσαν ότι δεν υπήρχε περίπτωση ανακοπής, αλλά ότι η ηλικιωμένη γυναίκα είχε λίγο χαμηλή πίεση και οξυγόνο.
Το δεύτερο περιστατικό έλαβε χώρα λίγο καιρό αργότερα και κατά δήλωσή της η μητέρα των τριών παιδιών και φροντιστής της γιαγιάς κατάφερε να την επαναφέρει. Σημειώνεται ότι στην τηλεοπτική της συνέντευξη η Ρούλα Πισπιρίγκου ανέφερε ότι εκείνο το επίμαχο διάστημα δεν εργαζόταν.

nassosblog.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ