«Πάει με 1 σακούλα, παίρνει όλα τα δώρα από το μνήμα της Τζωρτζίνας & φεύγει με ένα μηχανάκι»

0
312

Νέες αποκαλύψεις γύρω από την υπόθεση της Πάτρας με πρωταγωνίστρια την Ρούλα Πισπιρίγκου έφερε, το μεσημέρι της Τετάρτης, η Τατιάνα Στεφανίδου μέσα από το T Live του Alpha.

Κι αυτό μιας και λίγες ημέρες μετά την επίσκεψη του Μάνου Δασκαλάκη στον τάφο της Τζωρτζίνας, τα λουλούδια, τα παιχνίδια και τα διακοσμητικά έχουν απομακρυνθεί και υπάρχουν μόνο η φωτογραφία του αδικοχαμένου κοριτσιού και ένα καντηλάκι.

Ειδικότερα, αυτόπτης μάρτυρας υποστηρίζει στην εκπομπή ενημερωτική εκπομπή ότι η αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου, Δήμητρα, είναι ο άνθρωπος που παίρνει τα αντικείμενα που αφήνει ο Μάνος Δασκαλάκης στον τάφο της κόρης του.

«Πάω πάρα πολλές φορές στο νεκροταφείο γιατί έχω κάποιον δικό μου και έχω δει πάρα πολλές φορές να αφήνει πράγματα ο μπαμπάς της Τζωρτζίνας και πάνε την επόμενη ημέρα, τη μεθεπόμενη και τα πετάνε. Εγώ έχω δει, σίγουρα 2 φορές, τη Δήμητρα, την αδελφή της (Ρούλας). Και πετάει τα πράγματα, έχει σακούλα, έρχεται με ένα μηχανάκι κόκκινο, έχει σακούλα, βάζει ό,τι πράγματα έχει πάνω το μνήμα και τα παίρνει μαζί της και τα πετάει» σημειώνει χαρακτηριστικά η αυτόπτης μάρτυρας.

Η αδελφή της κατηγορούμενης επισκέπτεται τον τάφο της Τζωρτζίνας αρκετά συχνά και έχει καταγραφεί από βίντεο κάμερας ασφαλείας το οποίο εξασφάλισε το T-live. Στις 14 Νοεμβρίου η θεία της Τζωρτζίνας φτάνει με το μηχανάκι της το οποίο παρκάρει στην είσοδο του νεκροταφείου και περνά την κεντρική είσοδο. Μένει μέσα για λίγα λεπτά και σε λίγη ώρα βγαίνει. Στο δεξί της χέρι κρατά μια μεγάλη πλαστική σακούλα την οποία φορτώνει πάνω στο μηχανάκι της. Ανεβαίνει και απομακρύνεται βιαστικά.

«Πάει κόσμος αφήνει, έχω δει και άλλους που αφήνουν πράγματα και φροντίζουν το μνήμα και όταν βλέπω τη Δήμητρα, μετά δεν υπάρχει τίποτα πάνω στο μνήμα. Φέρνει σακούλες από το σπίτι. Συγκεκριμένα ο σύζυγός μου την είχε δει που έβγαζε τη σακούλα από το μηχανάκι, πήγε μέσα, επισκέφθηκε το μνήμα, πήρε. Γύρισε πίσω στο μηχανάκι, με ένα κόκκινο μηχανάκι χαρακτηριστικά, γιατί την έχει δει πολύς κόσμος, παίρνει τη σακούλα από το μηχανάκι, πάει και γεμίζει ό,τι υπάρχει πάνω στο μνήμα, τα πάντα. Δεν μπορώ να καταλάβω τον λόγο που το κάνει. Δεν ξέρω, δεν μπορώ να καταλάβω τι τα κάνει και γιατί το κάνει. Δεν μπορώ να ξέρω. Τα φορτώνει και τα παίρνει μαζί της. Τα βάζει δηλαδή πάνω στο μηχανάκι με σακούλες και απομακρύνεται και τις δύο φορές που την έχω δει εγώ, αυτό έχει κάνει».

«Μετά από 2 ημέρες δεν υπάρχει τίποτα. Έχω δει να παίρνει τη σακούλα, να μπαίνει μέσα στο μνήμα, να φορτώνει πράγματα και δεν υπάρχει τίποτα στο μνήμα εκείνη την ώρα. Παίρνει τη σακούλα και φεύγει» σημείωσε χαρακτηριστικά η αυτόπτης μάρτυρας στο T Live με την Τατιάνα Στεφανίδου.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο τάφος της αδικοχαμένης Τζωρτζίνας μετατρέπεται σε πεδίο αντιπαράθεσης μεταξύ των 2 γονέων. Ήταν τον περασμένο Γενάρη όταν η Ρούλα Πισπιρίγκου είχε στρέψει τα βέλη της στον πατέρα της Τζωρτζίνας μέσω του συνηγόρου της. Το μνήμα της άτυχης Τζωρτζίνας βρίσκεται στο ενοριακό νεκροταφείο των Σιχαινών στην Πάτρα και αγοράστηκε από τους δύο γονείς, όταν η 9χρονη έφυγε από τη ζωή. Σκοπός των γονέων ήταν να μεταφερθούν εκεί και τα άλλα δυο παιδιά, όταν συμπληρωθούν 3 χρόνια από τον θάνατό τους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ