Πάτρα: Ανατροπή στον θάνατο της σπιτονοικοκυράς

0
162

Η υπόθεση στην Πάτρα εξελίσσεται όλο και περισσότερο σε ένα πραγματικό θρίλερ. Στο μικροσκόπιο των Αρχών έχουν μπει, εκτός από τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας και ο θάνατος της σπιτονοικοκυράς του Μάνου Δασκαλάκη και της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Και ενώ η 33χρονη υποστήριζε πως η 69χρονη έφυγε από τη ζωή από καρκίνο τον Σεπτέμβριο του 2020, φαίνεται πως κάτι τέτοιο δεν ισχύει.

Δεν πέθανε από καρκίνο η σπιτονοικοκυράς της Ρούλας Πισπιρίγκου;
Το μεσημέρι της Τρίτης (5/4), στην εκπομπή T-live, ο δημοσιογράφος Ιάσονας Τσόλης ανέτρεψε όλα όσα γνωρίζαμε μέχρι σήμερα, αποκαλύπτοντας τον ιατρικός φάκελο της Ευγενίας Κούτρα, της σπιτονοικοκυράς του ζευγαριού.

«Στις 9 Σεπτεμβρίου η σπιτονοικοκυρά εισήχθη στο νοσοκομείο με πυρετό. Αυτός ήταν και ο λόγος που μπήκε στο νοσοκομείο, ενώ έκανε και μία σειρά εξετάσεων. Αρχικά, την ίδια ημέρα υποβλήθηκε σε υπέρηχο, ο οποίος είναι καθαρός. Δηλαδή, δεν υπήρξε κάποιο εύρημα.

Στις 11 Σεπτεμβρίου, συνεχίζει να έχει εμπύρετη δραστηριότητα. Φτάνει μέχρι κα τους 40 βαθμούς και υποβάλλεται σε νέα σειρά εξετάσεων, στις οποίες γίνεται και έλεγχος καρκινικών δεικτών, οι οποίοι δείχνουν φυσιολογικοί.

Στη συνέχεια υποβάλλεται σε αξονική εγκεφάλου και θώρακος, και τα ευρήματα δείχνουν ότι βρέθηκε υγρό στον πνεύμονα, βλάβες στο ήπαρ που χαρακτηρίζονται ως καλοήθεις ενώ εντοπίστηκε αυξημένος όγκος στη μήτρα».

Μαρτυρία καθηγητή ογκολογίας στην εκπομπή αναφέρει ότι ο καρκίνος του ενδομήτριου που αναγράφεται στο πιστοποιητικό θανάτου της είναι μία ασθένεια που είναι εύκολο να εντοπιστεί… Δηλαδή, δε μπορεί να οδηγήσει κάποιον στο νοσοκομείο και τέσσερις ημέρες αργότερα να πεθάνεις.

Με μηνύσεις απειλεί η ιατροδικαστής που ερεύνησε το θάνατο της Μαλένας
Την ώρα που στο προσκήνιο έρχονται οι θάνατοι και των άλλων δύο παιδιών της οικογένειας Δασκαλάκη από τις Αρχές, για να διαπιστωθεί αν και εκείνα έφυγαν από θανατηφόρα δόση κεταμίνης, με μηνύσεις απειλεί η ιατροδικαστής, Χριστίνα Τσάκωνα, μέσω του συνηγόρου της Διαμαντή Μπασαρά.

Πρόκειται για την ιατροδικαστή, η οποία διερεύνησε τον θάνατο της 3,5 ετών Μαλένας, του παιδιού που έφυγε πρώτο από τα τρία κοριτσάκια της οικογένειας του Μάνου και της Ρούλας Πισπιρίγκου στην Πάτρα, η οποία άκουσε πράγματα που την δυσαρέστησαν σχετικά με το ρόλο της στην υπόθεση, και θέλησε να τοποθετηθεί μέσω του δικηγόρου της.

Η Χριστίνα Τσάκωνα διαμηνύει μέσω του δικηγόρου της ότι έπραξε στο ακέραιο το καθήκον της και ότι θα προσφύγει στη Δικαιοσύνη εναντίον όσων την συκοφάντησαν. Υπενθυμίζεται ότι η ιατροδικαστής, Χριστίνα Τσάκωνα ήταν αυτή που έβγαλε το πόρισμα περί ηπατικής ανεπάρκειας της Μαλένας, η οποία πέθανε το 2019.

Η εντολέας μου, Ιατροδικαστής κυρία Χριστίνα Τσάκωνα, έχει υποστεί το τελευταίο διάστημα μια άνευ προηγουμένου, αναίτια κατασυκοφάντηση και προσβολή της προσωπικότητάς της. Αυτές οι επιθέσεις, που εκδηλώνονται στα ΜΜΕ από συγκεκριμένα πρόσωπα, προέρχονται από ορισμένο κύκλο που εξυπηρετεί δίκες του σκοπιμότητες.

Η εντολέας μου έπραξε στο ακέραιο το καθήκον της, όπως προβλέπει ο νόμος και η Υπηρεσία της, γι’ αυτό ήδη έχουμε συγκεντρώσει πλούσιο υλικό από τις σε βάρος της επιθέσεις και αμέσως θα προσφύγει στη Δικαιοσύνη εναντίον όλων όσοι την συκοφαντούν, αλλά και όσων κρύβονται πίσω τους.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ